- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Здравейте. :)
Пиша ви, не толкова да искам съвет, колкото да чуя разилчни мнения и идеи.
Преди известно време се запознах с едно момиче. Тъкмо минавах тежък период и определено тя, с нейното позитивно мислене, с нейната лъчезарност ми подейства изключително добре. В началото всичко вървеше чудесно, излизахме, флиртувахме, смеехме се заедно.Дотук с готините неща. :] Аз реших да поема инициативата и й казах, че започвам да се привързвам към нея, но получих гаден отговор.
Нямаше и помен от онова момиче и тя каза, че иска да е само приятелка с мен и, че никога не съм бил нейн тип.
След това аз спрях да я търся, защото не си търсех момиче приятелка.
Мина се известно време и тя ме потърси, в началото само си писахме по скайп, след това отново започнахме да се виждаме, като сега пак съм сигурен, че флиртува с мен. Чудя се какво да правя.. Да споделя ли, или да си мълча и да видим какво ще стане. Решил съм да я изненадам приятно на Св. Валентин.
Дерзайте.Благодаря предварително.
![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
рано или късно тя трябва да разбере може да й е дошъл акъла и изведнъж да станеш неин тип
Exorcism !
50-50 шанс.Или си е променила мнението или те разиграва.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Да бе, знам ги тези техните "не искам". Тя и моята не искаше сума време, а сега сме вече 1 година заедно и не иска да ме пуска. Според мен се пробвай пък каквото сабя покаже.
Според мен се е уплашила, явно тя е нямала сериозни намерения към теб или просто не е била готова за по- сериозна връзка.И занапред не спирай комуникацията с нея, защото именно общуването привързва. Успех !
Някои момичета просто са си такива - лъчезарни, забавни, флиртуващи.Но това не значи, че имат чувства към момчето.![]()
Мисля, че тя те е потърсила отново, защото е сметнала, че времето, през което не сте поддържали връзка, ти е стигнало да преодолееш влечението си към нея.Тя ясно е изразила позицията си - иска да сте приятели.
all day... all night... what the fuck?!
тя ве4е ти е казала 4е иска да сте само приятели и според мен те е потърсила защото не иска да те губи като приятел.
Благодаря ви, хора. Надявам се да сте прави. Все пак трябва да направя нещо и ще направя, защото като бездействам нищо не печеля.![]()
Take a look at my face.
Какво мислиш да направиш?![]()
като я види една плесница и на земятаПървоначално написано от ScarletBite
Exorcism !
Пробвай се. Вече може да си неин тип...![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Oh, yeah... Най-добрия начин да я свали!Първоначално написано от ozzy
![]()
Епа предишният път и бях подарил букет цветя, заедно с плюшена играчка и картичка.Първоначално написано от ScarletBite
Сега съм направил едно предполагам хубаво клипче, което тя ще получи в пощенската си кутия на 14-ти сутринта.![]()
Take a look at my face.
Ама лигаво-любовно-светивалентинско ли?Първоначално написано от Scouser
Я по-добре й подари едно цветенце...
![]()
Не, брат. Няма нищо общо.Първоначално написано от ScarletBite
kannavaro_333 , намери ме и ако искаш ще ти го братя.
![]()
Take a look at my face.
КАКВО, В ИМЕТО НА БОГ значи тази дума ?!Първоначално написано от Scouser
Съветът ми е - не се занимавай. Флиртуване или не, като види, че все още си й навит, пак ще те отреже. Просто така е по-изгодно за нея. Бил съм в такава ситуация. Надявам се, че си преминал тежкия период - недей да си мислиш, че тя е единственото момиче за теб, само защото те е извлякла от този период...
Късмет![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Женско съм.Какви братя бълнуваш?![]()
Е, знам ли. Още не съм станал медиум, НО може и да стана след време..Първоначално написано от ScarletBite
![]()
Take a look at my face.
Използва се като "Давайте, действайте".Първоначално написано от fenastz
Иначе, според тълковния речник означава: "Стремя се усилно към нещо".
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
О боже,рискуваш да я загубиш ,освен че е много лигаво и превзето ами и как да ти обясня клиширано.Тя иска да сте просто приятели не чатваш ли ,още щом ти го е казала първя път и ти не си го усвоил много лошо..
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
според мен е харесвала някой, когато ти е казала, че не си неин тип. и този някой я е резнал, и сега си те има като асо в ръкав.![]()
Какво да ти кажа - с 10000 подаръка няма да я спечелиш. С лигаво-любовно клипче също. Пробвай цветенце, и няколко думички.
Макар че ще се изложиш, ако тя не дава признаци че те харесва. Я си помисли дали наистина сте флиртували, или ти си възприел близостта и погрешно? Щото и тоя вариант го има![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от DaemonBoy
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
никъв шанс нямаш.. явно просто ставаш за приятел ии за това те търси..
Ама за подаръка си помисли пакПървоначално написано от soul1199
![]()
нищо лично .... Не вярвам примерно на едно цвете да не се зарадва. Не казвам да й вземащ цвете ама прекалено се стараеш.Според мен си най - милото момче на света хаха мое мнение
![]()
![]()
![]()