Ами, аз съм в седми клас. Тази година уча много усилено, особено по БЕЛ и математика. И тази година се появи голям проблем - нещо стана на учителката по БЕЛ. о_О Всеки час се държи ужасно с нас, обижда ни без да сме го заслужили. Има едно момиче, което плаче след всеки час при тази госпожа. Аз самата се разплаках вчера, плаках около 4 часа и очите ми се подуха... Честно, наистина се държи отвратително! Свикнала съм да ме обиждат, но тази жена направо ми разби сърцето. Тази година оценката от диплома ще ми трябва за бала. И вчера тя заяви, че съм несериозна и ще ми пише 5 и още какви ли не измишльотини по мой адрес. Не знам какво съм направила, за да ми каже подобно нещо - от началото на срока на всеки тест/контролно винаги моята оценка е най-висока от целия випуск, участвам в часовете, уча си всичко, не си позволявам да идвам без домашно... И въпреки това тя ще ми остави 5. Какво повече мога да направя? Много ученици, които нямат и половината от моите възможности и знания ще имат 6. Старах се толкова много и сега се оказва, че всичко е било напразно... Чувствам се отвратително.