В тема английски думи, нали не очакваш да си обясняваме какво значи the, go, eat, sleep, drink, etc.? Британците не ме вълнуват изобщо. Както предполагам знаеш американците и англичаните са доста подигравателни едни към други и това, че англичанин ще ми се смее не ме интересува. Нямам намерения да имам много общо с Англия в близко бъдеще. Освен това не знам сред какви американци си расла. В средата, в която аз раста, такива думи и конструкции са ми част от деня. Освен това както най-вероятно си доловила от форумното ми пребиваване, искам да се занимавам с политика и право. Малко ще е смешничко, ако ми се наложи да кажа 5 думи пред хората да започна с Wassup guys... Освен това не виждам нищо жалко в това, че пиша по дадена тема и отговарям каквото се пита. Аз пиша изключително и само в теми за езици и история/политика. Жалко щеше да е, ако се правех, че разбирам от всичко и пишех във всяка тема "Помощ".
Това, че сатовските думи не се използват е невярно. Аз знам 90% от тях точно благодарение на хората покрай мен и ежедневието ми. Не съм седнал да ги зубря. Така че това какво е било при теб, не значи, че е при мен и постът ти изглежда заядлив...Освен това аз съм много спокоен. Хапливите постово не ги пиша, аз...по-скоро някой друг се е жегнал.