- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ежедневният Ви Грим {Снимки ;P}
Тук може да добавяте снимки на ежедневния ви грим етоо аз съм първа(нищо особенно :] )
http://prikachi.com/files/1353067k.jpg
* ~УсМиХнИ Се нА жИвОтА,За дА тИ сЕ УсМиХнЕ И ТоЙ~ *
... =)=)
Има теми "Ваши снимки с грим", " Ваши снимки без грим", "Снимки на очите ви", " Снимки на устните ви" ... айде стига снимки!
Не може ли да се направи една обща тема за всякакви снимки, а който е с грим се вижда, който е без- едва ли ще пропусне да каже...
Първоначално написано от TeenSpirit
+![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кефиш
Ти ми сбъдна
всичките мечти
![]()
ето снимка с ежедневен гримhttp://prikachi.com/users/milickata/6H.jpg
направо да се направи една тема по цици и гащи, ама с гримПървоначално написано от TeenSpirit
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Да почерпиш,аз имам следващият месец пъкПървоначално написано от tonitta
![]()
milickata какъв руж използваш![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
аз пък имам след 12 денаПървоначално написано от billytalent
аз пък имах вече :PПървоначално написано от tuzaro
и що не ме покани? а? а???
ми ти си бомбок майна, кво нема се гримираш различно.
тузароо къв е дирекетн![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
е много ясно че тва ти е вкуса, всеки ден с различен грим =>различен вкус, казах аз че си бомбок ама не ми поверва![]()
ами .. моя е главно ФДТ ( имам извести колебания , според вас твърде смешно ли е причерно лицето да е малко по-тъмно от шията примерно) другото главно е молива и спиралата .. сенки понякага , а и за по специялни случай слагамм очна линия , но се харесвам само първите 30 мин .
![]()
таа айде аз пък утре имам рожден ден :P![]()
![]()
![]()
![]()
Да. Това значи, че не си си улучила правилния цвят фон дьо тен.Първоначално написано от milichkata22
Разбира се,че е смешно малко клоунско,затова се избира фдт близък до цвета на кожата
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
амии ако искам да направя лицето си по тъмно![]()
![]()
![]()
![]()
ми кат' искаш си слагай и на шията иначе е смешно.. и ако си вързваш косата го нанасяй до ушите, защото какви гледки виждам не е истина![]()
busted
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮