.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

анимирана картинка

в нета има разни клпове как се прави анимирана картинка ама всичко е с лошо качество и нищо не се разбира.... та въпроса ми е как се прави анимирана картинка примерно от част на някои филм ... знам че с няква програма се снимат няколко (желани) кадъра от филм и се прави нещо като слайд шоу ... имам Easy GIF Animator но ми трябват тези кадри от филма ... кажете ми как да ги направя и да се получи слайд
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Ами... правиш си "снимки" на всеки един кадър с програми като: http://www.screenshot-utility.com/ примерно и използвай за плеър "Media Player Classic" - с помоща на дясната стрелка прехвърляй всеки един кадър и прави "скрииншот" на плеъра...

След това зареждаш всички "снимки" в "GIF Animator"-а, изразваш само образа, оразмеряваш ги с нужните размери, задаваш им скорост при смяната (примерно 0,01 секунди) и готово. Аз така ги правя!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Ами... правиш си "снимки" на всеки един кадър с програми като: http://www.screenshot-utility.com/ примерно и използвай за плеър "Media Player Classic" - с помоща на дясната стрелка прехвърляй всеки един кадър и прави "скрииншот" на плеъра...

След това зареждаш всички "снимки" в "GIF Animator"-а, изразваш само образа, оразмеряваш ги с нужните размери, задаваш им скорост при смяната (примерно 0,01 секунди) и готово. Аз така ги правя!
    Остай един скайп на лично да ми обясниш там че така нема да мога да те разбера ама ше стане утре Мерси
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на Chacho
    Photoshop също може да прави gif-ове
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си