- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Моля изтрийте
Даже е препоръчително да слагаш цели яйца, домати, орехи, метални предмети.. казват, че по този начин се стимулира мощността на печката.![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Първоначално написано от Dopeass
![]()
![]()
Това пише ли го в упътването?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
фолио
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
трябва да го пише. Познавам хора, които вместо да опекат котка по нормалния начин във фурната с картофки примерно...я пъхат в микровълната (с козината) и тва е много лошо за тях...после е все още сурова...не е полезно да се яде сурово месо.
Let the psycho plays with you...
Не знам но някъде беше публикувана коренспонденцията между фирма дистрибутор на микровълнови печки и американци.
Смял съм се с часове.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Не трябва да "готвиш" сурови яйца вътре. както беше направила едната ми колежка мал..мна китайка
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
С дезодорант е яко
Една приятелка успя да строши 3-4 микровълнови печки и у тях вече спряха да зареждат, понеже е ясно какво ще се случи и на следващата
Ти сериозно ли задаваш въпросаиначе определено метал не трябва да се слага,от личен опит го знам
е добре...къв требва да си, за да сложиш железо в печката, като на всеки е ясно, че не трябва да се слага![]()
сурови яйца се готвят без проблемЕ, ако са без черупкатаПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Ако твоята печка още е в гаранция, не забравяй, че сервизът не носи отговорност за повреди, нанесени при неправилна експлоатация.
Правилна експлоатация би значело:
- ползвай по предназначение - не се опитвай да спортуваш с твоята микровълнова печка (ползване за тежест, велотренажор, прескочи-кобила и прочие), не се храни с части от нея, не прави опити да се чифтосваш с нея, да летиш или плуваш с нея и т.н.;
- не слагай в микровълновата си печка следните:
+ нищо позлатено;
+ нищо посребрено;
+ големи пластмасови играчки;
+ домашната котка, хамстер, куче, кон или едър рогат добитък;
+ членове на семейството;
+ части от тялото и по-специално такива, които все още са част от него;
+ торби или съдове, съдържащи особено неприятни за сетивата субстанции с различен органичен произход.
Надявам се да съм ти бил от полза!
активизъм/превенция; писане; музика
Не трябва да се слага : позлатено, метал и яйца(поне това знам)
кой ви излъга за металните неща? в по-старите модели може и да не бива да се слага, но в някои нови модели може да се слагат метални предмети без проблем
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
у нас половината чинии са със златен кант/на цвят златен, де, не знам от точно какъв материал/ и съответно не могат да се слагат в микровълновата. Аз направих първата грешка, почна да бучи ужасно и всичко светеше в синьо.Но и наште направиха по веднъж грешката без да искат и резултатът е, че вече не работа така добре както преди. Стопля една идея по-бавно и загрява дооста съдовете, а преди не беше чак така.
Има хибридни модели с грил (обикновенни нагреватели) от горната вътрешна страна на фурната (има решетка и се виждат реотаните) и при тях могат да се слагат метални предмети, защото на практика си е обикновенна печка.
А метал на трябва да се слага, когато стопля чрез микровълни, защото по метала се индуцира ток, който може да доведе до пожар, при по-подходящи условия да ви удари ток и прочие, а и плюс това уврежда магнетрона на печката.
Ако искате демонстрация - смачкайте парче станиол на топче(с обикновенно CD също става - само не го мачкайте на топче) и като го пуснете във фурната по неговите върхове ще започнат да прескачат искри.
Иначе в хамерика няква жена е осъдила производител за печки на микровълновия принцип, защото си сложила кученцето вътре да се изсуши и то (да не повярваш) умряло, а те не го били описали в упътването.
Е, колежката ми беше напъхала сурово яйце с черупката, за да си го 'сготви'.Първоначално написано от DimovB
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аз си правя омлет на микровълновата.![]()
лелее, моята чат-пат изкарва некви ебати искрите, мн страшно, ама кой да прочете упътването..![]()
Глави на хора...видях в един филм как се взривява след 30 сек някъде![]()
![]()
И пластмаса не трябва. Майка ми така беше сложила една жълта купа и на половина е разтечена. Стои много зарибено, но не пробвайтеИ дърво не трябва.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Тъжно... >.<Първоначално написано от Alex4o0o
Иначе метал не трябва до колкото занм,посребрени и позлатени предмети също.Грозде не трябва да се слага също![]()
Дървото,ако е сухо не би трябвало да има проблем,пък и да не е не знам какво точно ще му стане или ще предизвика.
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh