.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Дали ще вляза ?:(

Мислите ли че с редовно учене на уроците в даскало и уроци по мат и бел ще вляза някаде..имам в предвит от гледна точка на това,че не си давам зор..по цял ден да решавам задачи..а вие 7мокласници..как се подготвяте?

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Аз съм 8-ми клас вече и като теб се притеснявах от изпитите, но си учех редовно, не бягах от уроци и училище, пишех домашни .Ако правиш всичко това и най-вече повярваш, че можеш, ще успееш
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Аз съм 8-ми клас вече и като теб се притеснявах от изпитите, но си учех редовно, не бягах от уроци и училище, пишех домашни .Ако правиш всичко това и най-вече повярваш, че можеш, ще успееш
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

на пръв поглед мога да ти кажа, че ще ти е трудно да влезеш в някое по-елитно училище.

на изпита по български не очаквай повече от 3.20

Град
    във филма ..
    Ти да не кандидатстваш седмокласник за Харвърт

Who's next!

От кой град си? Защото в най-елитните софийски без много зор трудно ще влезеш, докато в някои други градове е напълно възможно и в най-елитното да влезеш.

Супер фен Аватара на vesinka899
    Стягай се и почвай да учиш!Тва мога да ти кажа,за да не съжеляваш по-късно,че не са те приели.
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И аз съм седми клас..
    Първия срок учех,но не редовно..Сега се стегнах и започвам да уча усилено..
    Най-добре е да отделиш повече време за математика и БЕЛ,след това и на другите предмети..
    И най-важното е да имаш воля и да вярваш,че ще можеш
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Русе
    Абе, ти ако не се напънеш нито уроци, нито нищо няма да ти помогне. Трябва ти да решиш къде искаш да влезеш, да видиш какви са изискванията тма и малко да се понапънеш. То и аз съм 7 клас - БГ добре, ама математиката.....
    The one person you need to be is yourself...;]

Оле и аз съм 7-ми клас ... ходя на уроци по български и математикаа .. ама тая математика мн. ме дразни . Първия срок учих , но не мн. редовно . Но сега се стягам и започвам да уча редовно

И аз съм 7-ми клас.. нито уча,нито ходя на уроци.. само тренирам и по заведения ходя... ама иам чувството,че ш влезна където поискам Така,че такива дето поне учебника отварят според мен влизат всякък

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от b3b3t0y
    И аз съм 7-ми клас.. нито уча,нито ходя на уроци.. само тренирам и по заведения ходя... ама иам чувството,че ш влезна където поискам
    Чакай да влезеш
    не е толкова лесно,колкото си го мислиш
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Хаххх ако си от малък град да не ти пука. Аз имах 5 по бел и 4 по матем и можех да влезна където си посикам а съм от Видин (Не съм взимала никакви уроци нито по бел нито по математика)
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Уча здраво,по всички предмети,както си трябва .. Ходя на уроци ама е са ми по-скоро за допълнителна информация и за приготвяне за изпита.Иначе аз съм малко или много късметлийка,защото по БЕЛ ми върви доста и не ми се налага да уча много .. Е,виж по математика си скъсвам гъза от учене
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Цитирай Първоначално написано от b3b3t0y
    И аз съм 7-ми клас.. нито уча,нито ходя на уроци.. само тренирам и по заведения ходя... ама иам чувството,че ш влезна където поискам Така,че такива дето поне учебника отварят според мен влизат всякък
    Много ли се радваш...има си време за всичко,ама още си леко неосъзната и ако ти имаш амбиции да влезнеш където и да е,другите се замислят за живота си занапред.

Към автора оправи си правописа и с уроци и редовно учене,можеш и да стигнеш до някЪде,но имайки предвиД правописа ти и аз като lubomirky ти казвам не очаквай високи резултати!

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Миналата година хвърлих много усилия. Уроци по математика - всяка неделя, шести и седми клас, месец преди изпита - три пъти в седмицата. Решила съм бая тестове. По български на уроци не съм ходила - справях се добре. Когато е имало консултации за кандидатстващите - оставала съм. Почти винаги. Тестове, обаче по български съм изрешила СТРАШНО много. И преразкази съм правила, и по пробни съм ходила, и помагала съм си купувала, и съм правила тестовете и в тях. Пълен преговор. Та, искам да кажа бая се бях стегнала. От Търново съм и влизането не е толкова трудно, но се гордея, че не съм влязла с 22 бал. Ако си от по-голям град обаче седни си на задника и учи.

Мега фен Аватара на ameli
    като съм в училище съм екстра, на тестове, контролни - не ми пука и всичко е на 6 ... ама за тоя изпит бая съм се наплашила
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

стягай се и почвай да учиш!! боже и аз трябва да отида на училище най-накрая
    FUCK-тически не ме интересувате..

Не, няма да те приемат никъде, защото имаш Squirrel AIDS.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си