.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Helppp!!!!

Hybrid View

Helppp!!!!

Моля ви някой да ми помогнее .. начи ходя с едно момиче вече 8 месеца .. но тя е от друг град вярва ме си ии така врязката ни е здрава и стабилнаа и на практика абсолютно нищо неможе да ни рездели аз я обичам тя ме обича дотук добре ... но напоследък си пиша с едно момиче излязохве два пъти налии сичко приятелско, но някак си ми стана много симпатична ее на скоро осъзнах че обичам две момичета някой приятели ми казваха : Абе брат ходи и с двете нали едната в друг град другата тука. Много мислих напоследък ии реших да пиша тук да вида какви съвети ще дадете благодаряя предварителноо : ))

за бога на колко си?!

иначе.. "На лъжата краката са къси."

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    "От 2 стола , на земята!" - да не станеш за срам и позор пред момичетата ... щом ходиш с момичето от другия град ... и я "обичаш" не и подливай вода ... ще съжаляваш после , не си губи доверито към нея ...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Познато ми е внимавай аз не "паднах от двата стола" но не е за препоръчване...

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    "От 2 стола , на земята!" - да не станеш за срам и позор пред момичетата ... щом ходиш с момичето от другия град ... и я "обичаш" не и подливай вода ... ще съжаляваш после , не си губи доверито към нея ...
    <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
    )

Град
    Антиохия
    Трябва да те направят евнух . Това е моето мнение , тъй като към едната или към двете , имаш ужасно желание да посееш любовни струйки .
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    "Силната ти обич" всъщност е нищо. Изпитваш някакви симпатии и към двете, но за обич дори не може да се говори. Тресе те хормона. Търсиш новото, различното etc...

Или избирай една от двете, (тази към която имаш по-големи симпатии), или си намери трета.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    и мене ме накара едно момиче да чакам 4 месеца, но 4 месеца са много време, поддържах си "връзката по скайп", но си имах друга приятелка. като дойде другото момиче, от другия град, обясних и всичко, стана й тъжно, но тва е живота..

loopche щи дам един съвет,помисли си добре какво ще правиш после да не съжаляваш.Като прочетох,че си излязъл 2 пъти с онова момиче това не гарантира дълга и сполочлива връзка,защото не я познаваш....ще направиш грешката да зарежеш момичето което те обича истински.Просто те съветвам,а от там нататък прави каквото искаш
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Премисли всичко.С коя ще си по-щастлив, коя повече ти харесва и т.н

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна

А, спрете с един и същи цитат по 20 пъти, де!

Он: Влюбчивичък си.

Нямаш кой знае колко мозък..
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти си поредния,който не знае какво иска..

Как може да "обичаш",две момичета едновременно.. Можеш ли да си представиш баща си с две жени мале,какво сравнение само
    Иначе седни и си помисли добре,коя "обичаш"/към коя имаш по-силни симпатии ..И след това бъди с тази
    Не е хубаво да се играе,със чувствата на другите
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Re: Helppp!!!!

Цитирай Първоначално написано от loopche
    Моля ви някой да ми помогнее .. начи ходя с едно момиче вече 8 месеца .. но тя е от друг град вярва ме си ии така врязката ни е здрава и стабилнаа и на практика абсолютно нищо неможе да ни рездели аз я обичам тя ме обича дотук добре ... но напоследък си пиша с едно момиче излязохве два пъти налии сичко приятелско, но някак си ми стана много симпатична ее на скоро осъзнах че обичам две момичета някой приятели ми казваха : Абе брат ходи и с двете нали едната в друг град другата тука. Много мислих напоследък ии реших да пиша тук да вида какви съвети ще дадете благодаряя предварителноо : ))
    тя е в "друг" град и "ходя" не стават да са в едно изречение...сигурно си на 12 и са кефиш че "имаш приятелка"

ези smilze точно баща ми в моментаа е с две жени ... emikodatikaja първо не съм на 12 на 15 съм второ тва не ми е първата приятелка с която имам дълга връзка и третоо тфа че повечето хора невярватт във връзката от рязстояние ее друг въпрос защото си мислят аз немога да живея без него и други простотии напротив ако обичеш човека до себе си и си му верен може да се подържа такава връзка ... мерси на всички за мненията.. взех своето решениее и ви благодаря : ))

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ние че трева пасен - трева пасем. Ама що си решил че ти си изпасъл най-много трева?

Да беше казал че искаш да мушнеш и двете, по просто е и нямаше да лъжеш.

Направи това, което всеки страхливец ще направи - залъгвай тая от другия град, върти и тая от твоя град и накрая ги изостави и двете за някоя трета пикла. Разбира се без никакви обяснения.

Така или иначе няма да направиш нещо различно. Пусна темата тук, само за да ти успокоим съвестта.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Re: Helppp!!!!

вярва ме си ии така врязката ни е здрава и стабилнаа и на практика абсолютно нищо неможе да ни рездели аз я обичам тя ме обича дотук добре ... но напоследък си пиша с едно момиче излязохве два пъти налии сичко приятелско, но някак си ми стана много симпатична ее на скоро осъзнах че обичам две момичета

нещо... не се получават нещата
    Lost ! Lost ! Lost !

Абе брат ходи и с двете нали едната в друг град другата тука.
    тва пък ще е най-тъпото нещо което можеш да направиш. седни малко помисли .. на коя държиш повече, коя обичаш и така. аз мисля че по-доброто решение е тази от твоя град .. но с другата пък сте заедно от 8 месеца .. а между другото с нея колко често се виждате??
    FUCK-тически не ме интересувате..

всяка ваканция се виждаме .. ии аз не говора за "мушкане" а за чувстваа ама се едно няма значениее ... за да спестя тъпите мнения реших даа си останаа с момичето което бях досегаа

горката!

Град
    Пловдив : )
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    ^-
    Ohne dich kann ich nicht sein...

всяка ваканция се виждаме .. ии аз не говора за "мушкане" а за чувстваа ама се едно няма значениее ... за да спестя тъпите мнения реших даа си останаа с момичето което бях досегаа
    всяка ваканция това ще рече веднъж на около 2 месеца .. според мен не си заслужава .. но ти решаваш какво ще правиш
    FUCK-тически не ме интересувате..

Град
    Антиохия
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    всяка ваканция това ще рече веднъж на около 2 месеца .. според мен не си заслужава .. но ти решаваш какво ще правиш
    Всяка любов си заслужава . Дори и да се видят след 25 години , ако са се обичали си заслужава .
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си