снощи говорих с майка ми: (това е диалога)
-какво си вземаш в голямото?
-солети
-пак ли? от 1 месец само солети...
-еми това искам ...
-стига си ги яла, че ще си развалиш стомаха
-как?
-еми знаеш ...
та въпроса ми е мога си наистина да си разбаля стомаха и как?
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Според мен може да се разболееш..
Чувала съм,че когато ги правят слагали - сода каустик..И доколкото знам,не е полезно за организма /сода каустика/
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ако наистина има сода каустик в солетитеПървоначално написано от SmilezZz
Тя попринцип има разяждащо действие ...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Абе каква сода каустик...Първоначално написано от brutaLxxbunny
А и да има, ще е в толкова минимално количество, че само като я залее стомашната киселина ще я неутрализира. (киселина+основа = вода + сол; грубо казано)
А и не ми се вярва въобще...
Не виждам как солетите ще ти развалят стомаха, освен да ти докарат смущения в перисталтиката, най-много някой запек...По-скоро майка ти е имала в предвид да не ядеш само сухоежбина, но аз да ти кажа не знам отколко години не съм ял супа, а съм жив.![]()
Майка ти сигурно има предвид, че солетите не са полезни. И действително не са, тъкмо обратното. Тесто и сол - доста непрятна комбинация. Щом толкова обичаш, яж от време на време, но много по-добре е да приемаш зеленчуци или плодове.
ние яденетата в нас ги редуваме .. примерно едното е супа, на вечеря на фурна (сухо) и едва ли е от товаПървоначално написано от amk933
нямам проблеми с изхождането...
нямам проблеми и с тестените неща (не ми трябжат диети и т.н.)
на училище почти не ям, но ако съм много изгладняла ям по малко солетиии .. ах как мразя да ми говори с недомлъвки![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Еми ако си ядеш и другите работи освен солети няма проблем, тъпкай солетки.. иначе САМО солети е вредни, и в този смисъл яденето на една и съща храна е вредно, било то солети или ябълки..
Аре си одиме! НА СЕЛО!
под 'само солети' за през целия ден ли имаш в предвид? ако да .. определено не е само солетиПървоначално написано от KadifWerewolf
Зависи за какви солети става въпрос. Ако са с кашкавал или обикновени, не са вредни, но ако са онези с подправка с многото сол...
Първоначално написано от SmilezZz
![]()
КОЙ те е излъгал . Ако има сода каустик само като го пипнеш щти изпадат пръстите
![]()
![]()
-- да това е то(ен отговор на въпроса ти.......Първоначално написано от theteacher
трябва да приемаш пълноценна храна... демек да има витамини а тесто със сол никак не е качествена храна и не дава на организъма ти полезни в-ва........ яж повече качествена храна-плодове ..зеленчуци и пр. ..![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
да, защото познавам хора, който ядат солети и нищо др, а това е вредноПървоначално написано от ameli
абе.. колко пакетчета солети ядеш на ден? ако са над 2-3 прекаляваш.. тва е
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Наистина има сода каустик във солетите. Порови се в интернет и ще видиш, че е вярно, дори по новините го бяха казали.Първоначално написано от l3thal
Иначе съм съгласна със KadifWerewolf.![]()
само в голямото, и то не цялото пакетчеПървоначално написано от KadifWerewolf
ама от 2 дена съм ги спряла
![]()
Споко..никой не ме е излъгал..Първоначално написано от l3thal
говорила съм с учителката си..Даже по новините бяха казали..Препоръчвам ти да следиш поне малко новинитеи след това да ме коментираш
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ее.. почти 1 пакетче на ден.. нищо не еПървоначално написано от ameli
![]()
мислех, че я караш на вода и солети щом майка ти се е притеснила
Аре си одиме! НА СЕЛО!
При положение ,че един пакет солети (нормален) се равнява на 4 филии хляб (изобщо не се ебавам,професорка ендокриноложка ми го каза) си е в нормата горе долу.Но аз не съм ял от много отдавна и не ми се и ядат.. А преди не можех без солети.![]()
Просто е имала предвит да внимаваш ,защото може да изникне някой запек.
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Нищо няма да ти стане на стомаха, ако ядеш солети.![]()
Слюнката, отделяща се в устната кухина разгражда въглехидратите, стомашният сок разгражда белтъчините, а това, което остане се разгражда в тънкото черво. От солетите нищо няма да ти стане, освен (евентуално) някой запек, но щом нямаш проблеми с това - няма от какво да се притесняваш![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
не виждам какво може да ти стане , пък и аз ям жива съм още