Имам нужда от съвет...
Изгубих доверието към мен от момичето, което обичам.Най-лошото е , че нямам и идея как да го върна...
Имам нужда от помощ...тя също ме обича, но не иска да се виждаме.
Мисли , че като не се виждаме ще успее да ме забрави...не иска да го прави, но се страхува да не я нараня отново.
Аз бях виновен за да се стигне до тук...подведох я и я нараних много лошо.В последствие осъзнах, колко глупаво съм постъпил и в момента се изяждам отвътре от самосъжаление...
Моля Ви , имам нужда от съвет!![]()
![]()
![]()
Какво точно е станало...без да знаем причината няма как да ти помогнем.
Причината е , че не бях и се обаждал няколко дни и същевременно човек който имах за приятел ми каза, че я е видял да излиза с някои и да се натиска с него не веднъж.Така и си излизам една вечер и я срещам с 3 момчета на "лаф" и полудях. Скъсахме и така. После осъзнах, че от тези 3 момчета единият и е братовчед, а двамата приятели...Също и , че не се е натискала и излизала с друг, а "приятелят" ми се оказа, че ме е лъгал, защото ми е завиждал и искал да ходи с момичето ми...потвърдено е от чат по скайп...
И така успях да обърна всичко с главата надолу...нямайки шанс да го поправя...
Така успях да изгубя момичето което обичам.
Тя ми каза, че вярвам много на хората и оценям нещата който имам след като ги загубя и е напълно права...
Просто искам да си я върна.
Е затова не трябва да се вярва сляпо на нещо, което не си проверил сам. Моят съвет е да направиш така че възможно най - скоро да поговорите очи в очи и да и кажеш всичко това, което написа тук. Опитай се да намериш подходящ подход, с който да я накараш да ти повярва. Със заучени фрази и клиширани извинения няма да стане. Ти я познаваш... помисли с кое най - много ще я накараш да ти повярва. Само ти можеш да си помогнеш, защото хората са различни и всеки ще ти даде някакъв съвет, но дали в този случай ще помогне, не се знае. Стискам ти палци и дано се наредят нещата!![]()
Точно там е проблема, че идея си нямам как да подходя и ме е страх да не объркам отново нещата, защото ще я загубя завинаги, а ми е първата и единственна любов.
Добре де...не знаеш ли какво я трогва, от какво би се впечатлила, какво би я докоснало най - дълбоко, какво може да я разсмее, какво може да я накара да се разплаче, какво би я накарало да те прегърне, целуне...? Ако я обичаш...би трябвало да знаеш тези неща, а там е разковничето. Искам да ти помогна, но повече от това не знам какво мога да ти кажа. Замисли се над тези неща, които те попитах. Ако знаеш отговорите на тези въпроси ще успееш да намериш път към нея, няма невъзможни неща. Когато човек иска нещо много силно прави всичко възможно и се старае сам да намери изход. Помисли! Ключът е в теб, никой друг няма да ти я върне. Ти си този, който сам трябва да го направи.
на свети валентин иди до у тях и й подари един букет розички, ше видиш как ш ахне. ако не - и плесни две тупалки, също ще помогне..![]()
Ако още я обичаш, просто и подари едно мече и не казвай нищо повече.
А тя ако те обича, ще вземе мечето и ще те прегърне/целуне също без да каже нищо.
Спокойно,ще се оправите имай вяра![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
не трябва да вярва6 сляпо на всеки,просто твоя фр,като ти го е казъл е трябвало да отиде6 при нея и да я попита6 дали е така,може би все пак може6 да оправи6 не6ата,кажи й 4е осъзнава6 гре6ката си и 4е иска6 последен 6анс и тя сиг 6е ти каже,4е трябва да помисли,докажи й,4е я оби4а6 и 4е си разбрал гре6ката си,късмет![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
При мен са получи същото с бившия ми приятер![]()
![]()
Не вярвай на вс чуто ...
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
едно голямо извинение ще се отрази добре .. покажий че я обичаш и че държиш на нея .. и тя да те види с 3 момичета на "лаф" и да не знае нищо и тя ще си го помисли същото : ) аз в такива ситуаций като твойта както си я видал и тримата на земята не ме грее кви са .. мойто си е мое ; )![]()
Exorcism !
еми накарай тъпия си приятел да и обясни какво е сътворил,тъпо копеле...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Да,наистина в тебе е вината..
Явно си й нямал доверие,щом може да вярваш на всеки....
Не знам..Опитай се да поговориш с нея..Както казаха - подари й нещо на Свети Валентин..Докажи й,че наистина я обичаш..
Успех..Дано всичко се оправи![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
отиваш и набиваш "приятела" а на мацката купуваш нещо казваш че си бил излъган и в състояние на афект и я обичаш и си готов![]()
не е в него вината,нормално е човек да се съмнява,щото сляпата вяра най-много да ти сложи рогца като гората до пампоровоПървоначално написано от SmilezZz
Не си виновен за станалото, няма да оправиш нещата като се обвиняваш... както се казва станалото - станало. Опитвай се да говориш с нея по всяко удобно време, опитай се и да не се изнервяш като говориш с нея, нормално е тя да не иска да се виждате, все пак се чувства наранена, че не си й имал доверие,нормално е! Не се отчайвай и не се отказвай,колкото и да те реже и не спирай да й показваш чувствата си. А за букета от рози и мечето съм съгласна - така ще се почувства значима и ще се замисли какво е за теб, а и ще разбере, че щом си направил този жест за нея значи наистина я обичашстискам палци да се оправите
а "приятеля" един здрав бой ще го оправи
![]()
Първоначално написано от ozzy
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
виж,момиче съм,дано ти помогнанеможеш ли да я накараш да поговорите?обясни й.
мечтата ти
Каквото и да си направил доверието се печели адски трудно и се губи за секунди .. единственото нещо, което можеш да направиш е да се опиташ да го спечелиш пак макар, че никога няма да бъде същото ..![]()
Като за капак, на свети валентин бях на работа нощна смяна и всичко се обърка...
В момента се чудя, трябва ли да има някакъв повод за да говоря с нея...
Мисля си още тази вечер да го направя
Успях да си събера мислите, ето това е което смятам да и кажа:
"Знаеш ли не много отдавна изгубих доверието към мен от момичето което обичам.Най-страшното е, че незнам как да си го върна.Аз бях виновен да се стигне до тук подведох те,нараних те и те накарах да страдаш по възможно най-болезненият начин.В последствие осъзнах колко глупаво съм постъпил и от тогова насам се изяждам от самосъжаление и събирам смелост да ти кажа тези думи.Зная че не те цених достатъчно, че ти нямах пълно доверие, че не споделях всичко с теб...и така успях да обърна всичко наопаки.Не знам до каква степен ме разбираш...не трябваше да става така, но глупостта и детинщината в мен надделяха тогава.Оттогава насам се опитвам да се променя,да стана човекът, който ти носи радост, човекът който обичаш и харесваш.Мисля си че вече съм този човек.Извинявай за всичко сторено и за болката която ти причиних.Обичам те и искам да бъдем заедно"
Тази вечер мисля да и го кажа.
Само се моля да проработи, защото иначе ще съм загубен.![]()
Първоначално написано от b0bbyt0
СМЕЛО !!!![]()
после пиши кво е станало
![]()