- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Когато сте тъжни...
Как се справяте когато сте тъжни? Когато се сдухате за нещо или се скарате с някого? Аз се замислих, защото тези дни се изпокарах с много "приятели" и се усетих, че проядох адски много сладка, а по принцип не ям сладко...днеска само съм опукал 1 сладолед на Делта от тея големите, шоколад и некви сладки, което може да не е много ама нормално изяждам толкова за около 2-3 месеца...
Та вие как избивате стреса?
ПП: Ако темата не е за тук сори...![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Ами аз например когато съм тъжна си оставам в къщи и слушам музика-така релаксирам... и след това почти винаги търся някои близък, на който да споделя.Просто като поговоря с някой ми става по-добре![]()
Don't speak,
I know what you're thinking
And I don't need your reasons
I know you're good,
I know you're good,
I know you're real good !!!
Когато съм ядосана просто немога да си намеря място.Ям каквото намеря,тъпча се,пуша цигара след цигара,викам,крякам на всеки.А иначе когато съм тъжна,обичам да стоя в стаята си,да слушам музика и да размишлявам.Или просто отивам при майка ми и говоря с нея.Така олеква.
А честно казано най-добре ми е когато се намирам в тези състояния да се напуша.Тогава всичко като че ли отминава и живееш,макар и за кратко в съвсем друг свят.![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Яммммммммммм, и се тъпча кат' невидяло азиатче сфинска паржола.
Мноооого ям. И предимно месо. При теб е сладкото, при мен е месото...
slu6am muzika ot koqto pove4e se natajavam,neznam za6to...krivo mi e prez celiq den,ne moje se govori s men...ne qm,ne mi se qde togava.Ama mam4eto udrq vseki pat po edno ramo,i polojenieto malko se poopravq .A ian4e nai dobre da izle6e6 na nqkade kolkoto i krivo da ti e,da pravi6 ne6to,da si zaet i se zabravq..pone taka e pri men![]()
Qm ... ama kato se zamislq po chestoto e pusheneto.Zabiwam se nqkude sama i pusha.
Когато съм тъжна се затварям в стаята си,слушам тъжна музика и като теб се тъпча с много сладкиши
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Рева, рева, докато не заприличам на зомби и почвам да се хиля на собствената си простотия... Два пъти в живота си съм била в безизходица и това бяха все случаи, в които нямаше как нещата да се оправят, защото хората, заради които ми беше меко казано тъжно, вече не бяха на този святПлачеш, страдаш, поглеждаш някоя стара снимка, на която си щастлив и си казваш:"Горе главата, живота продължава"... а той наистина продължава.
mm mul4a.. a s priqtelite mi kato se skarame burzo se sdobrqvame
![]()
i dano i zanapred da e taka
![]()
Az kato sym tyjna slusham muzika ili gledam da se razseq s neshto.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Слушам бассче и си предсавям как убивам някой, че да не се налага да го правя наистина. Аз съм тъжен само като се замисля дълбоко за нещо (света, хората, приятелство и любов) и естествено ако се скарам с някой идиот и хубавото ми мнение за него/нея се прецаква (или още повече научавам лоши неща за тях).
est
Стоя и гледам тъпо в една точка и/или продължавам да правя тва, което съм правил преди.
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
амиии...в каквото и настроение съм го изразявам с музика...по това може човек да ме познае. слушам тъжна музика, когато не съм добре, гледам да споделя с някой, за да ми мине малко и да чуя чуждото мнение по въпроса...и най - накрая ако и това не ми помогне просто гледам да мисля а нешо хубаво, нещо което да ме отвлече от гадните мисли...гледам телевизия или си купувам нещо мн вкусно... :P после почвам да мисля за килограмите и забравям първоначалния проблем...![]()
![]()
Когато съм ядосана се качвам на колелото и карам като ненормална, за да ми мине ядът, а после трезво преценявам ситуацията и си казвам, че всичко ще се оправи. Или ако е удобен часът сядам и започвам да свиря на пианото - да си изкарвам ядат си на него... а когато съм тъжна се заглеждам през прозореца и си мечтая нещо или си мисля за другите хора по света, които са много по-зле от мене... А и в двата случая сядам и си вклячвам телевизора и се потапям във филма - предпочитам комедиите-след тях всичко съм забравила....
уау!! обаче методите на Whisskass много ме впечатлиха!!! наистина, обра ми точките... =D>
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Лягам да спа ..
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
otivam vuv fitnesa i si go izkarvam na jelezataili izlizam s edna priqtelka i i spodelqm
![]()
Обикновено, когато ми е скапано или съм се скарала с някого, се затварям в стаята си, взимам си нещо вкусно за хапване, например шоколад, чипс или нещо такова, и си пускам любимата музика. На мен лично наистина ми помага да се отърся от лошите мисли и тревоги \/
Not afraid of crying, sorrow and foe.
Not afraid of falling down below.
To the night, recklessly we fly.
Already dead we'll never die...
Когато съм тъжна, пла4а. Ама пла4а докато не ми останат сълзи. Буквално. Докато не ми изтекат о4ите.
Пла4енето помага. Със сълзите лека полека си отива и кофти настроението, независимо от при4ината. Олеква ти, някак си се 4увстваш малко по-4ист и като 4е ли прероден.
След това си пускам музика, ограбвам вси4ко сладко, което видя наоколо и така прекарвам няколко 4аса. После ми става супер гузно, 4е съм се тъпкала като прасе и ме избива на някакъв спорт. Правя упражнения вкъщи, ти4ам в парка или просто излизам да разходя ку4ето. И в един момент ми минава просто ей така. Все едно никога нищо не ми е иамало
![]()
Робинята на Quench
Имам една песен, която ме кара да забравя за всичко, а като си пея с нея още по-добре.
И аз се поизкарах с доста приятели последните месеци..и ми е супер сдуханоПървоначално написано от fulldelight
като съм тъжна си пускам някой филм обикновено и гледам да не мисля за това, ама ако ми дойде много си и поплаквам понякога..
а това за сладкото и сладоледа при мен важи не само като съм тъжна
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Като съм тъжна си пускам сдухваща музика,сядам на компа и в чата правя сичко заслужило и незаслужило на гъзТоя подход е грешен обаче...Не го препоръчвам.Помагат ми и разходките,ама без никакви пр или роднини,самичка...
![]()
mrazq da sam tujna..po princip sam adski vesel chovek noo nqma kak i tova se sluchva ponqkoga..v takiva momenti v nikakav sluchai ne si puskam tujna muzika i nqkoq po vesela....mnogo obicham ponqkoga da udarq edin hubav rev no nikoga ne mislq za neshtata dokato sam neshtastna.chakam da se naspq edno hubavo zashtoto sam na principa che utroto e po mudro ot vecherta...a na sledvashtiq den si svivam edno mase sqdam si na nqkoq otdalechena peika sas hubav izgled i razmishlqvam na volq....sled kato sam se narevala dobre i oshte po-dobre sam se narazmishlqvala vednaga reshavam problema kakavto i da e toi...dovolna i podpuhnala zvanq na nai blizkite mi horica iii e vreme za jivotima edna pesnichka koqto si peq vinagi kogato si mislq chesam v bezishodica...i ot neq super mnogo mi ulekva na dushichkata [/b]
Ох...от 8 до сега съм изял 100000 тона сладки работи и 2 шишета кола...ПАКднеска се доскарах с останалите ми фр и остана 1, а наще пак се трепаха и аз напрао си отка4ам и за пореден път се убеждавам, че що се отнася до мъка и депресии, нямам мн добър подход
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...