.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

възможно ли е от това да се засили окосмяване?

здравейте! иска ми се,ако няко е запознат с тези неща да си даде мнението... имам приятел от 3 месеца насам,който е активен спортист и взима тестостерон и още какви ли не неща...
    наскоро забелязах,че започва да ми се образува по-силно окосмяване по лицето-бакенбардите и по шията... мислите ли ,че е възможно това да се е получило заради тези неща? ..смисъл като правим секс и се е случвало на няколко пъти да свърши в устата ми и съм го гълтала.... ако някой е запознат нека да пише/..

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Разбира се, даже това е причината, особено ако се използва високо ниво на тестостерон.

Re: възможно ли е от това да се засили окосмяване?

Цитирай Първоначално написано от astrologii
    здравейте! иска ми се,ако няко е запознат с тези неща да си даде мнението... имам приятел от 3 месеца насам,който е активен спортист и взима тестостерон и още какви ли не неща...
    наскоро забелязах,че започва да ми се образува по-силно окосмяване по лицето-бакенбардите и по шията... мислите ли ,че е възможно това да се е получило заради тези неща? ..смисъл като правим секс и се е случвало на няколко пъти да свърши в устата ми и съм го гълтала.... ако някой е запознат нека да пише/..
    Естествено, че е възможно..

ПП: За какво точно му е този тестостерон ?

Re: възможно ли е от това да се засили окосмяване?

Цитирай Първоначално написано от SexyChild
    Цитирай Първоначално написано от astrologii
    Естествено, че е възможно..

ПП: За какво точно му е този тестостерон ?
    ами ако не разбра активен спортист е тестостерона помага за изграждането на мускулна маса и какво ли още не, основна химия е при бодибилдерите, галтат я като аспирин

........................ това е ужасно!!! имах упасения,че цялата работа се дължи на този факт,но ми се искаше да се допитам и до странично мнение... чудя се дали да споделя с него...???

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Спам.

kalpazanka

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Спам.

kalpazanka
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

да от това е

Град
    Hell
    Спам.

kalpazanka

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Да, заради тестостерона е.

Аз също мисля, че е от това. Спри да гълташ.

Всяка химия си има странични ефекти . Той щом от сега е почнал , след години ше е като маймун космат ...

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Кажи на приятеля ти да спре да се тъпче с тестостерон.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си