Бузите ми са много зачервени и много ме парят.Ходих на кожен лекар и ми казаха само, че кожата ми е много чуствителна и ,че трябва да си мия лицето сутрин и вечер с бебешки сапун.. и ще се оправя ,но никакав резулатат ... Някой имал ли е същия проблем ? И как се е оправил .. Взимала сам си антиалергичен крем АЛЕРГОЗАН но не ми помогна какъв крем да взема? Благодаря предварително
На мен бузите ми почервеняват, ако съм бягала примерно 600 м(а отдавна не съм ходила да тичам преди това), а отделно носът и бузите ми станат червени, ако ми се спи. И при температура, да. Мий си лицето с хладка вода.
и аз имам този проблем.. а съм момче .. на мен пък винаги са ми зачервени бузите.. даже пуснах такава тема. Лекарката ми каза, че това било от растежа (имало обмяна на кръв, много червени телца) и каза, че това било признак, че съм бил много здрав (което е така ) да ЧУКНА на дърво!! И я попитах дали след 4-5 години (сега съм на 14) дали ще се махнат, а тя се разсмя и каза "ти виждал ли си някои над 20-22 години с вечно червени бузи" и аз "ами не" и отговора й беше "ами тогава защо се притесняваш, даже това ти е чара!". И така с мен, но само УСПЕХ ти желая с преборването, но изчакай поне докато не станеш на 18~19 години и тогава НЕ дай боже ако са пак червени, вземи мерки ! УСПЕХ