.

Виж резултатите на анкетата: Как уцелявате в света на днешната жестокост?

Гласували
43. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • с борба

30 69,77%
  • с премълчаване

13 30,23%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на ScarletBite
    На въпроса в заглавието отговарям - като се научим да пишем "оцелеем".

Иначе в училище всичко е добре, дисциплината е на ниво, хората (с някои изключения) са готини, учителите (пак с някои изключения) са разбрани.Абе като цяло ми харесва в ГПЧЕ.Такова разделение "известни" и "смотани" съм забелязала единствено в американските бози, често казано.

Проблеми в училище... хм, в шести клас момчетата опъваха едни ластици и ни мереха с хартийки, едно тъпанарче обичаше да ни удря по дупетата, а пък едни други кретени цапаха с коректор вещите ни... Детски истории
    all day... all night... what the fuck?!

Re: Как да уцелеем сред света на "известните"

Имате ли проблеми в училище? Не
    Чуствате ли се не на място?Не,много харесвам училището си и хората в него
    Държат ли се зле с вас? Не..

Re: Как да целеем сред света на "известните"

Имате ли проблеми в училище? - не
    Чуствате ли се не на място? - не
    Държат ли се зле с вас? - не

Целият ми клас се разделиха на групички още от 8 клас.. и ще си останем така до 12 клас,то се е видяло.Аз в момента съм единствения без конкретна групичка и почти без контакти с тях.Не че ме изолират,ама .. да кажем,че не са моя тип хора. Не,в училище се чувствам супер; имах проблеми,но преди ии... не,май се води,че не се държат зле с мен Само се води..
    А иначе относно заглавието.. мисля,че е най-добре понякога човек да си създаде собствен свят или да се движи за малко сам за да осъзнае някои неща,а не да се бута винаги при тълпата.
    Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните :-]

Голям фен
    Света на 'известните'? Вие да не идвате от Холивуд?

...

Аз проблеми в училище нямам.Не се държат и лошо с мен,но ми е странно.Толкова ми е скучно!!Вярно,там с приятели това онова .. но просто не мога да съм себе си с тях.
    "Известните" .. ги има.Държат си ужасно,но засега с мен никой не се е държал така..дано и да не става.Обаче като ги гледам,толкова грим,такова самочувствие..а всъщност са толкова комплексирани.
    Не мога да разбера.Те имат купища приятели.Почти цялото училище,а и тези техни приятели,направо им падат в краката ..текат им лигите като видят някоя нафукана..!!
    Това обаче според мен не са те .. просто някаква маска.
    Честно казано не ми пука много за тях,но все пак ..
    Какво виждат в тези гримосани същества?!Без този грим .. и всеки ден прически не ги виждам!
    Но аз просто се усещам че имам само 2-3 приятели ..и ми е адски тъпо,като гледам останалите ..някви огромни групи,които си знаят тяхното и някак си .. така да се каже не допускат никого .. пфф ..
    иде ми да изкрещя,но .. тва е живота!

Имате ли проблеми в училище?
    Не!
    Чувствате ли се не на място?
    Да понякога се чувствам така яд ме е, че в класа има хора, които са дошли с "изкуствено" завишени дипломи и се правят на голямата работа, а в същност от тях няма да излезе нищо /не искам да обиждам но така стоят нещата за жалост навсякъде/
    Държат ли се зле с вас?
    Не.Опитвам да сведа контактите с тях до минимум с толкова елементарни хора с умствен багаж по-малко от на една кокошка не знам какво мога да си кажа.
    Готина мацкаааааааа Не до мен, а в мен си ти!
    Сърцето ми за теб тупти.
    За мен живот си и си радост.
    Без теб е празна мойта младост.
    Обичам те коте!

Град
    Измерение София
    Няма да се научите ако седите и се оплаквате тука.
    Ако "Пакман" ни е повлиял като деца, всички щяхме да обикаляме тъмни стаи, ядейки магически хапчета, слушайки повтаряща се електронна музика.
    You know Im straight doin' your mom (^^)

Re: Как да уцелеем сред света на "известните"

Цитирай Първоначално написано от blackday
    Имате ли проблеми в училище? В предишното имах .. в това копче не могат да кажат
    Чуствате ли се не на място? не
    Държат ли се зле с вас? не
    Споделете ги и изплачете болката си . Понякога това ще ни направи по спокойни .
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си