- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Жълта книжка??
Значи в моето училище фискултурния салон и и кабинета на прихоложката и нали аз и един съученик си стоиме пред фискултурния салон и по едно време се появи психоложката и ни попита "мене ли чакате?".. казахме и, че не чакаме нея тя влезна в кабинета си и се разхилихме.. както и да е обещах му да му направя жълта книжка за рожденния му ден (скоро е)Но проблема е, че незнам как трябва да изглежда. Купих гланцово блокче ( заради жълтите листа), другото което е нужно вкъщи го имам.. ама никога не съм виждала жилта книжка
Та си нямам на идея как точно трябва да изглежда. Потърсих в гугал, но нямаше. Дайте неква снимка ако можете да изнамерите отнякъде
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Купи един тефтер и го облепи с жълто. После напиши отгоре Жълта Книжка. Ако листите на тефтера са жълти, ще стане по- готино.![]()
Документ,с който оповестяваш,че си кукуригу.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Мм.. аз за първи път чувам за тази "жълта книжка".Малко инфо някой от някъде?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Тъпи ли сте бе? DieselBlood ви го каза...
така си е..Първоначално написано от LondonTipton
Даже преди да сменят бележниците с сини,някои хора ни викаха,че имаме жълти книжки![]()
По темата - Съгласна съм с : Abigoria
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз се чудех закво са ми го дали приятелите с белите дрехи.Първоначално написано от LondonTipton
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
Хах Тва е супер!Много мерси за идеята с тефтера СТРАХОТНА Е!
![]()
![]()
![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
По точно обяснение не съм чувалаПървоначално написано от DieselBlood
![]()
![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...