- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправена но пак къдрава коса.
До колкото разбирам косата ти е къса,съответно тежи по-малко и лесно се накъдря. Ще ти отнеме доста време за какви ли не схеми,които както казваш я задържат за няколко часа. Пробвай да я къдриш с пяна,ефектно е. Също и подходящо за влажното време навън![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Ти си била много умна бе,тъпанарка..като не знаеш и си чувала,не се изказвай,докторката знае повече от тебе хахаПървоначално написано от DevilWish
пък и нали затова е после топлата вода с пара бе малоумната
![]()
![]()
![]()
![]()
омг.. Лака за коса преди изправяне не стига, че вреди на косата повече, ами и за пресата не е добре. За какъв х*й (с извинение) ми е да пръскам топлата вода след изправянето и след като вече съм си изгоряла косата?Първоначално написано от SandraTheOne
пт - моята коса също не е права и като я изправя седи сигурно 2-3 дена без да я бутам и без лак. (е, естествено, ако времето е много влажно и вали не издържа ;д ) Не знам какво можеш да направиш. Може би косата ти си има свое мнение и не се поддава така лесно на преса и т.н. Както казаха в тези влажни времена може да ползваш пяна. Поне докато отмине сезона.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Колко си ограничена....не се стърпях просто,избивай си нервите и комплексите на друго място без да обиждаш 100 на 100 доста по-умните от теб,ако изобщо може да се говори за ум с твоя изказПървоначално написано от SandraTheOne
По темата пробвай да се изправяш със сешоар и кръгла четка,аз се научих и хем си горя косата много по-малко , хем държи много повече
косата ти е прекраснаааааПървоначално написано от DevilWish
и така си добре, защо я изправяш?
![]()
SandraTheOne каква лекарка е,че да разбира толкова много от коси и изправяне етц. ? не се заяждам,питам (:
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Аве Хора,
К'во сте ми заспори ли тука?Да не ви е тема избий си комплексите тук.ППС:Ся кат си напръскам с вода тя пак ще почне се къдри бе...хД
можеш да пробваш балсама на нивеа за права коса... така де за изправяне.На мен ми подейства,дори не съм се изправялаПървоначално написано от gabi7u
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Не мога да разбера, защо като природата ви е дарила с такава коса трябва да я изправяте-това е пълна глупост-има хора, който си изглеждат много добре с къдрава или чуплива коса-защо трябва да си `унищожавате` косата-просто няма смисъл-като гледам вече по улицата всички момичета са с черни прави коси-дори познавам такива, които са били естествено руси и са се боядисали черно и се изправят с преса-и забелязвам това с пресите не само при момичетата
изказвам мнение простоне го вземайте на сериозно
Ти ли ще ми даваш съвети къде да ходя и какво да си избивам бе..колко си смешна..надула ''цици'' и вече е ТВЪРДЕ ВАЖНА..аз ако съм ограничена,ти не си курва хахахахахахаПървоначално написано от insane7
ти като си заговорила за вредно и не,дали според теб изправянето е много полезно.. тъпотия........
![]()
По-леко с обидите,прекалено си елементарна
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Айде малко по-спокойно.. Не си на село та да псуваш като каруцарка.Първоначално написано от SandraTheOne
и моя проблем е същия.Днес си направих вафлички само в коренитее и на всеки кучур праскам лак преди да сложа и след като сложа и си викам до утре трябва да издрържи.НО става 9 и гледам косата ми ве едно НЕ е изправяна и няма никакви вафлички.не издървам вече.Аз като излизам повечето пъти се правя с пияна и става мн добре вместо да се мъча и да се ядосвам![]()
SandraTheOne,грозна си майна,млъкни![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
СТИГА ВЕ!МОЖЕ ЛИ В ТОЯ Ш*БАН ФОРУМ ЧОВЕК ДА ПУСНА ТЕМА БЕЗ ДА СЕ ПСУВА В НЕЯ?
не.
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Първоначално написано от Elsi
за съжаление не е само този форум...
все ше се появи някой тъпан
по темата : и моята коса е чупливапрез времто на ВЛАЖНА зима
не си правя труда да си изправям косата.>> бритончето с опашката или се къдря с пяна ...
просто когато е прекалено влажно си прави др прическа.изправящи шампоани и балсами не съм използвала ..
дано да съм помогнала!
Успех !
:P
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp