Цитирай Първоначално написано от SandraTheOne
Цитирай Първоначално написано от insane7
Цитирай Първоначално написано от DevilWish
ЗНАМ РЕШЕНИЕЕ,МОМИЧЕТА,НА СКОРО ЕДНА ЛЕКАРКА МИ КАЗА:

Значи пръскаш косата с лак за коса обилно,изправяш я,разтваряш 1 литър ТОПЛА вода в шишенце..ако имаш такова от препарат с пръскане и пръскаш на косата (тя щше ти се втвърди от лака..не се притеснявай) после я напръскай с водата (но не забравяй!!! ТРЯБВА ДА Е ТОПЛА) и се изсуши със сешоар.. на мен ми стоя 4 дена без да мръдне и не стоеше на кичури Успех!!! Горещо препоръчвам
лЕЛЕЕ егати докторката Ужасно вредно е първо лак и после изправяне
Ти си била много умна бе,тъпанарка..като не знаеш и си чувала,не се изказвай,докторката знае повече от тебе хаха пък и нали затова е после топлата вода с пара бе малоумната
омг.. Лака за коса преди изправяне не стига, че вреди на косата повече, ами и за пресата не е добре. За какъв х*й (с извинение) ми е да пръскам топлата вода след изправянето и след като вече съм си изгоряла косата?

пт - моята коса също не е права и като я изправя седи сигурно 2-3 дена без да я бутам и без лак. (е, естествено, ако времето е много влажно и вали не издържа ;д ) Не знам какво можеш да направиш. Може би косата ти си има свое мнение и не се поддава така лесно на преса и т.н. Както казаха в тези влажни времена може да ползваш пяна. Поне докато отмине сезона.
Ти ли ще ми даваш съвети къде да ходя и какво да си избивам бе..колко си смешна..надула ''цици'' и вече е ТВЪРДЕ ВАЖНА..аз ако съм ограничена,ти не си к***а хахахахахаха ти като си заговорила за вредно и не,дали според теб изправянето е много полезно.. тъпотия........
Айде малко по-спокойно.. Не си на село та да псуваш като каруцарка.