- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е ?
Вярно ли е това,че спермата на момчето има вкус на това което той е ял преди това ?![]()
Няма вече буйни страсти ..сексът стана като здрасти.. ;]]
ма как води го на сладкарница и после имаш две пасти на цената на еднаПървоначално написано от kukla_69
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За контакти...![]()
ба да беее... Затова сигурно всеки път като ям торта и приятелката иска да ми прави свирка... Бахти странното ми беше,ама вече ще знам защо го прави.
Станислава
не .. има си специфичен вкус ... каквото и да е ял преди това
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
ми тия дето обичат да си похапват сланинка с чесън не ги чувствам просто![]()
![]()
One 4 the money , two 4 the show
Принципно плодовете и заленчуците оказват влияние.. сокът от ананас я прави по-сладка, целината, копривата и другите зеленяши я правят по-безвкусна.
Така че частично е вярно, частично е грешно.. Все пак Бог не е жена![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
ами ако момчето е ял лайна спермата му такъв вкус ли ще има :Д:Д:Д
aLL SaM Ve eBaL
е то тогава хич не завиждам на момичетата, които правят свирки на момче, което е яло развалено кисело зеле да кажем![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
F_CK
All I need is U! :P
накарай го да яде чесън или праз и после му оцъкай спермата , ако има вкус на праз аз ще ям повече ягоди![]()
Първоначално написано от Sofff
които се оповава само на четено по форумите сиг мисли като теб..
но истината е че..хранта си оказва влияние в/у вкуса
..гледам има доста изявени в тая област момичета из морума.. поукрасили се с отговори.. те би трябвало да знаят
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
да може безработните копелета да плуват им трябва енергия която те си набавят от фруктозата която се намира в еакулата за тези които не знаят фруктозата е проста захар плодовете са богати на фруктоза прави си изводите сама дали има значение
п.п не казвам че е сладка
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
мнението ми не се оповава на четено по форуми ;пПървоначално написано от doublet
![]()
горния въпрос към мен ли трябваше да е ?
Има някакъв ефект, макар и минимален.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Шоколада ... оказва най-голямо влияние![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
не?
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
ххахахах храната наистина има значение за вкуса на спермата, но по принцип става въпрос за начина на хранене като цяло, той се отразява на вкуса, а не определено ядене, което си ял преди два часа примерно. Вкусовите качества могат да се променят, но трябва доста време, и приемане на определени хранителни вещества, не става с едно ядене :Р
не е лошо предложението!!ма как води го на сладкарница и после имаш две пасти на цената на една![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..