.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Много нестандартен подарък.. Ще се получи ли?! :S

Здравейте, приятели! Идва Свети Валентин, а аз съм намислил доста нестандартен подарък на моята възлюбена. Тя обича много животните и сред дълго чудене реших да и взема пони!! (мъничко сладичко конче) :P. Дори съм поръчал на 1 плетачка да ушие пончо, на което пише I love u {}. Проблемът е, че тя живее в Младост и се чудя дали мазата и ще е добро място за понито?! Също се чудя какви смески, фураж и т.н ще са нужни.. Сигурен съм, че ще го обикне!
    е... вие сте наред! :*
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Кон в маза. По-тъпо нещо не съм чувал
    Temet Nosce

벨야카

Човече не знам дали си сериозен, но това е най-тъпата идея която съм чувал... по-добре и купи някое морско свинче щом обича животни...

Нещо май ти прещраква.
    След два месеца кат те зареже ще съжеляваш за понито.
    Пък то и един подарък. Ферма ли ще и отваряш ...

Супер фен
    ААХХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХ ... АМА ТИ СЕРИОЗНО ЛИ ?

1во ... ти имаш ли си идея колко струва едно пони ?
    2ро ... как ще причиниш такова нещо на горкото животно... Я си представи теб да те заключат в няк'ва маза? ОМГ... Това ще влезе в топ10 за най-тъпите неща които бях чувал някога...

браво браво...обаче не мисля че мазата на някой жилищен блок е най-подходящото място за гледане на животни. Нито на понито ще му хареса там нито на комшиите. Виж ако момичето жевееше в къща е друго нещо Пробвай с някой животно което може да си го гледа в апартамента.

Цитирай Първоначално написано от TheMasterOfKrakomobila
    Нещо май ти прещраква.
    ква ферма кво чудо човека ще и направи мазата в младост торохранилище в което ще затвори понито,което или ще се самоубие в изблик на клаустрофобия или някой ще го открадне за да си прай кремвирши и други колбаси
    За контакти...

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Ох...а на мене крокодилче ш ми купиш ли..аз на тавана ш си го държа

Абе ти хубаво си го измислил, но нито имаш парите за понито, нито е нужно да мъчиш животното .. по - скоро можеш да я заведеш на конна езда отколкото да й стовариш такова нещо ..

Пак, че е пони, а не истински кон от онези, големите.

Не може да е по-малко, тя мрази малки животни, ще обясня по-долу защо! Ако не е пони ще е прасенце или нещо от сорта, макар че хич не ми харесва идеята... Като малка е имала хамстер и го е носила със себе си постояннно и един ден той избягал от джоба и и тя не го видяла повече... не може и да става на вапрос за морско свинче!! Моля сериозни коментари!
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Град
    бълХаристан
    къде пони? във фармвил ли
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Цитирай Първоначално написано от EmiKodaTiKaja
    Цитирай Първоначално написано от TheMasterOfKrakomobila
    Нещо май ти прещраква.
    ква ферма кво чудо човека ще и направи мазата в младост торохранилище в което ще затвори понито,което или ще се самоубие в изблик на клаустрофобия или някой ще го открадне за да си прай кремвирши и други колбаси
    Ти виждал/а ли си психясало пони в атака ?!
    Мазе, тва да не е плъх. Автора да се заключи в мазе и ще изсвиряза набързо, а понито ще го гледа и ще му се смее под мустак.

Град
    Пловдив : )
    Искам и аз пониии ...,!

Това е толкова сладкооО!

ама., малко ще и е проблем с отглеждането... карай!
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ама ти сериозно ли ?

Само ще измъ4ите горкото животно.А защо не и подариш нещо по-скромно?

Голям фен
    ВИЕ СТЕ ПСИХИЧЕСКИ НЕСТЪБИЛНИ

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от eXxXciTeD
    Не може да е по-малко, тя мрази малки животни, ще обясня по-долу защо! Ако не е пони ще е прасенце или нещо от сорта, макар че хич не ми харесва идеята... Като малка е имала хамстер и го е носила със себе си постояннно и един ден той избягал от джоба и и тя не го видяла повече... не може и да става на вапрос за морско свинче!! Моля сериозни коментари!
    На колко години си е пиче ?
    Temet Nosce

벨야카

по добре нещо като пухкаво бяло зайче

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Абе ти ебаваш ли се? Как ще гледа пони в маза? Горкото животинче... Вземи й плюшено като толкова искаш пони да й подариш.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Цитирай Първоначално написано от umri
    На колко години си е пиче ?
    1-во на 17 що?
    2-ро - само Badr Hari!
    3-то - давайте още мнения, че наближава :S
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Град
    million miles away (:
    За разлика от всички останали аз ще ти кажа: Давай смело,пич! Купувай понито,приготви му една купа сено в мазето и юзди също да не забравиш. Успех!!
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Град
    Студентски град
    1-во ник - eXxXciTeD
    2-ро подписа........
    3-то малоумните идеи за пони...
    Поне 14 ти давах със сигурност.

Сега, щом толкова искаш мнение ето ти сериозно.

Причини, поради които НЕ трябва да й купуваш пони:
    1. Разгледай цените в този сайт за коне. Ако не ти се гледа варират между 1000 и 2000 евро. http://www.borsazakone.com/horses_1134.html
    2. Няма къде да го държи, къде да го язди или разхожда.
    3.Трябва постоянно да му носи храна и вода
    4. Лишено от слънчева светлина понито няма да му е добре. По-скоро ще е като затворник.
    5. Майка й и баща й ще те помислят за луд и е много вероятно да не приемат подаръка, защото по този начин ангажираш и тях, както и тяхното мазе.
    6. Има още много причини, но просто не ми се пише толкова.

Едва ли си толкова богат, че да даваш 2000-3000 лева за пони. Ако толкова искаш да й купиш домашен любимец най-подходящо е хамстер, куче, котка или кустенурка.

Костенурките и хамстерите са на народна цена, така че можеш да си го позволиш.

Котките и кучетата са малко по-скъпи, особено кучетата.

Дори и за такъв подарък трябва да говориш с майка й, за да получиш нейното одобрение, защото да не стане объркване.

Дано темата не е ебавка и да съм си изхабил времето да пиша толкова дълъг коментар, щото много ща псувам.
    Temet Nosce

벨야카

пич недей и подарява кон пони или каквото и да било друго четирикрако животно вземи и нещо малко но да е от сърце вложи малко чуства в подаръка

По-добре куче или котка...понитата не са евтини,гледат се трудно,и е лошо за животното да не е сред природа,ами в в мазета и т.н.
    Ако искаш да е нещо голямо-купи и Немска овчарка,Санбернар,нещо от сорта?
    Now hush little baby, don't you cry
    Everything's gonna be alright
    Stiffen that upper lip up little lady, i told ya
    Daddy's here to hold ya through the night
    It may seem a little crazy, pretty baby
    But i promise momma's gon' be alright

Е, нееее! Недей! Моля те! Ще съсипеш целия празник, пък и горкото животно. Пони в мазе?!
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си