- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много нестандартен подарък.. Ще се получи ли?! :S
Taka eПървоначално написано от ReachlessGirl
Животното ще се мъчи
все пак и то има право да живее в нормална обстановка
![]()
Ей значии,ник'во разнообразие в тая тема. Нека й купи пони човекът,лошо няма. :P Ще й купи и ферма и всичко ще е ОК,не мислете понито.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
кон..в мазе...това не е къртица, я помисли пак
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Прекрасно бе!!!
Само мазето?Незнам дали ще може.Малко ме съмнява.
брат, напълно подкрепям ;д само дето влиза в моя топ3 'най-глупави идеи за подарък' ^^Първоначално написано от FromAutumToAshes
нз дали е виджал ама ако купи ще видиПървоначално написано от TheMasterOfKrakomobila
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За контакти...![]()
Дано да е ебавка.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Пони в мазе,не звучи много добре![]()
Summer (h)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако говориш сериозно,то моля те не причинявай това на понито...по добре,ако си решил да и го взимаш да го дадете поне да го гледат някъде,където гледат само коне и тн. незнам как се казваха те места
а другото,защо просто не и вземеш куче,папагал или каквото и да е друго по-малко животинче,което ще може да гледа вкъщи...
Занеси момичето някъде на езда като се стопли времето какво е тово "кон в маза", горкото животно, горките родители на момичето.. те изобщо знаят ли, че ще си имат конче или като слезнат за някой компот ще бъдат неприятно изненадани ?![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Верно бе човек, недей така.Горкото животно - в мазе да живее..Ти луд ли си да му го причиниш?! Иначе е много сладко замислено,ама ако имаха ферма тва онва, да го гледат нормално- да.Ама в тоя случей вземи измисли друго, щото нито на понито ше му е приятно там като затворник, нито не нея,нито на теб, нито на родителите й..а за съседите замислял ли си се? Абе въобще идеята е сладка ,ноооо НЕ е добра.![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Ако живееше в някое селце не виждам проблем, ама ... подари и нещи по-стандартно какви са тези глупости.Ако някой ми подари пони ще се застрелям![]()
Човек купи и прасенцето и заснеми лицето и после пусни снимката тука моля те просто ще е уникално![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Темата е ебавка, ясно е.Трябва да си хипер-мега-дупер тъп, за да ти хрумне да подариш кон или пони, или каквото и да било четириного, освен куче и котка, на приятелката си!![]()
all day... all night... what the fuck?!
недей да го причиняваш на животното !! Толкова ли не можеш да й вземеш едно куче ве ма йна ...![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Постави се на мястото на понито. Затвори се в мазето само за 2 дни без да излизаш никъде и ще се разбереш, защо идеята ти е адски глупава. Извинявай много ама такива подаръци се правят ако има къде да го гледаш.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Извинявай,но наистина е тъпо.Защо не й купиш котенце или кученце с червана панделка около врата?
На мен би ми харесала много.Особено с букет от рози.
![]()
мечтата ти
Хо хо хо няма по-глупава идея за подарък на 14ти...заклевам се !!![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от lucho13
Апфф доста се посмях, вземи и папагалче, костенурка, хамстер или зайче, но не и пони моля те..това е точка.
)
Първоначално написано от umri
в съседния блок на терасата на първия етаж си одглеждат кон хората...какво лошо има
![]()
![]()
гаджето ти има рег в тийна нали? Виждала съм в един друг подпис: Най-пухкажата love най-пухкавия
![]()
а за понито - добра идея, но е абсурд да го държи в мазе. Немислимо е. Трябва му чист въздух и широко пространство.
hating you makes me all warm inside : )
Колко струва едно пони? Искам да си купя и да си го гледам на балконЯ.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ама ти сериозно ли?!![]()
Горкото животинче! По-добре не го прави, защото е голяма простотия да гледаш такова животно в мазе или изобщо на някое такова затворено отвсякаде място. Че и в блок..
btw имам чувството, че темата е ебавка. Просто не мога да го възприема..![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .