Здравейте на всички..
Както всяко семейство и аз се карам с родителите си и имаме проблеми.. Това е нормално, знам, но преди около час отново се случи нещо потресаващо..Не знам вече какво да правя, как да постъпя и на кой да кажа. Реших да споделя тук
Потресена съм.. Майка ми слагаше масата, аз и помагах, и ни попита нас с баща ми дали ще стигне хляба. В този момент баща ми се развика, че него това не го интересувало, стана удари майка ми аз се шокирах.. Въпреки че, не я удря за пръв път пред мен. Погледна ме и ми каза " К'во гледаш? Да ти обърна носа ли искаш " и излезе Аз си замълчах, майка ми се разплака.. Отидоха в другата стая и започнаха да викат, опитах се да помогна, но баща ми ме изгони.. Този човек вече ме плаши. Поговорих с майка ми и я попитах защо позволява така да се държи с нея и няма ли някакво достойнство. Майка ми каза, че това не е моя работа
Както и да е просто дадох най-пресния случай. Стигало се е до бой с кръв- блъскал ми е главата в стената, ритал е майка ми и т.н.. Наистина се плаша и не знам какво да правя. Говорих с приятеля ми, той също се шокира от случилото се, разказах му и за предишни случаи, но той казва, че е моментно и може с времето би ще се оправи. Аз не мисля, че е нормално за най-малкото нещо да ставаш и да започваш да раздаваш юмруци.
Казвала съм на майка ми и преди да да се консултира с лекари, но тя не ме слуша.. Мисля, че стресът в работата на баща ми му идва в повече и цялата енергия и ярост си я излива вкъщи. Винаги е сърдит, никога не се усмихва, никога не е спокоен.. Вика и се кара за най-малкото нещо..

Просто исках да споделя ! Благодаря на всички за отделеното време..