.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania

китка - фисура??

Здр Ходих вчера по лекари заради болка в дясната китка.. обаче колкото и смешно да звучи така и не разбрах какво ми има само знам че ме викат след 10 дена.. на листа , който ми дадоха с рентгеновата снимка пише "фисура на радиуса на типично място" .. личната ми лекарка като видя снимката каза че било леко счупено/ напукано нещо ей такова и че щели да ме гипсират или да ми сложат шина?? после ме препрати на ортопелог (боже дано така се пише ) иии.. всичко което беше е че си купих едно като накитник.. той всъщност ме питаи дали съм падала.. ама нямам спомен да съм падала на китката си специално (и после се обърна към мед. сестра и каза "тя тая нашата колежка кво е писала ПАК...).. тренирам и 2 пъти седмично тенис ако има някакво значение..
    Ако има някой мааалко по на ТИ с нещата.. разминала ли съм се с гипсове и т.н. тия 10 дена сега каза да не я натоварвам и тва го нося постоянно.. ще помогне ли? на някой случвало ли му се е ? колко бързо ви мина?

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    ортопед се пише и казва..
    иначе в тениса е вероятно да си ударила ръката си някак и после да си забравила как и къде...
    не натоварвай ръката си и ще ти мине ..не е голяма травма че да има нужда от много време за възстановяване...
    успех)

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    ортопед се пише и казва..
    иначе в тениса е вероятно да си ударила ръката си някак и после да си забравила как и къде...
    не натоварвай ръката си и ще ти мине ..не е голяма травма че да има нужда от много време за възстановяване...
    успех)
    ей тая дума пишеше ортопедичен кабинет и от там си го въртя само както аз си знам извинявам се

а за трен.. преди 2 месеца се сещам летеше топка към мене.. мн неприятно ии нямах много време за реагиране и реших да я хвана.. и щом го помня мисля че тогава се почнаха лееееки боли многоо рядко само на 1-2 удара по силни (понеже играя с повече сила от колкото с точност ) ии го забравих.. ама при положение че имам само 2 часа седмично нз възможно ли е да се е "доразбрицала" защото.. то беше преди 2 месеца.. а от 2 седмици я чувствам постоянно.. е то пак не силна болка , но колкото и да е м мерси дано да си прав/а защото личната ми лекарка колкото и да не й е специалноста още като я погледна снимката и веднага се тросна.. толкова сериозно беше сякаш още малко и на системи щеше да ме сложи докато ортопеда беше по спокоен..

Cruel Intentions

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си