Здравейте. Незнам към кого да се обърна , и попаднах тук в този форум. Надявам се да попадна на сериозни хора,които ше ми дадат полезни съвети.
Значи аз съм на 18г. , ходя с момче,мой набор, вече месец и половина , държиме си един на друг,но онзи ден разбрах следният проблем. Той може би го е срам да си признае,че е девствен. С неговата майка много се разбираме и веднъж от нея разбрах,че всъщност той никога не е водел друго момиче в тях и че тя дори не е уверена дали някога си е имал приятелка. Докато той ми е твърдял,че е имал няколко сериозни връзки и дори ги е водел вкъщи. Както и да е.. да започна по същество.
Онзи ден ме покани да остана да пренощувам в тях..... останах.
Пихме винце, и към 00.00ч си залягахме, и той незнаеше как да подходи .. и за двамата беше ясно,че тази нощ ще се стигне до секс и двамата го искахме,но.. аз съм малко срамежлива, не съм девствена, но не съм правела и мноого пъти секс. Само с 2 момчета съм била до сега, с които сме имали по-дълги връзки.
И така целувахме се, галех го, ноо той не се възбуждаше, бях в супер затруднена ситуация, попринцип не ми се искаше да му правя свирка Ако бъда честна един единствен път съм правела свирка ии.. нямам желание да повтарям
Той почна да се оплаква,че прекалил с виното (според мен не беше така), че го боли глава,че му се приспало..ии си легнахме да спиме без да правиме нищо.
Сега и двамата не говориме нищо за това от тогава. Но знам,че една връзка неможе да се задълбочи само с излизания Страх ме е и мен и него предполагам 2 пъти повече,тъй като 100% е девствен.
НЕзнам, не мислех,че ще е толкова трудно и ,че грам няма да се възбуди . Дайте съвет, държиме си един на друг и искаме да сме заедно,но и двамата се страхуваме,как да го предразположа,какво да направя за да се възбуди