- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Схванат врат.
Имам един въпрос към вас,сутринта като станах усетиш,че ми се е схванал врата и сега като си въртя главата ме боли много какво да направя,за да ми мине?![]()
Only u! <3
Аз като бях така пих Flamexin, после майка ми ми раздвижи врата и май след 1-2 дни ми мина.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Много е гадно, знам. И на мен ми се е случвало. Нищо не прави - мах. до 2 дни ще ти мине от самосебе си.
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
+1Първоначално написано от pamii
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
И аз съм имала такъв случай, но като че ли по-леко от твоето. Явно бях спала на криво. Обаче си минах без хапчета и без масажи за около ден и половина.![]()
случвало ми се е, ужасно е. карай някой да ти прави масажи по няколко пъти на ден, или ти сама си прави. не стой на течение.
снощи си правила секс в някви странни пози майна... Довечера пак така и ше се оправиш![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Хаха,много си сигурен..Първоначално написано от tuzaro
![]()
Only u! <3
Два дена ??? Вие добре ли сте , да чакам два дена , за да им мине нещо от само себе си ?!!![]()
![]()
Лекарствата за кво са , бе !!??
Алгасан гел си взимаш и си 6 точки на второто , макс третото мазане.![]()
To infinity and beyond.
следващия път не спи на отворен прозорец
На този студ?! Да бе..Първоначално написано от Nakadah
![]()
Only u! <3
И на мен ми се е случвало (и не мина за по-малко от седмица). Мислех, че не трябва да мърдам и да чакам да мине само, но баба ми (била е мед. сестра) ми каза, че трябва да се раздвижвам хубаво. И наистина помага - колкото и да боли, след лек масаж и упражнения се чувстваш някак загрят и отпуснат.
кво два дена майна, на мен един път така ми се беше схванал че 1 седмица не можех да се обърна като хората... с цялото тяло се въртях, пък и тоя гел да си го намажеш на врата, ше е супер некомфортно.Първоначално написано от Infinity
аз кво да кажа като моя всеки божи ден е схванат имам няквии адските болки във врата и гърба ...
свиква се![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
дай да ти направя един масаж майна, нема ти се верва къв ефект ше има.Първоначално написано от POLLINA
![]()
ако ще валяк да мине през мене пак няма да ми помогне![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
то масажа не се прави със сила, а с обичПървоначално написано от POLLINA
![]()
Аз също бях така,но се оправих много лесно,но да знаеш че може да е грип сега има такъв.Та по въпроса с вратът се изкъпи с топла вода,разтрий си вратът размърдай си главата и ще се оправиш при мен стана така.