.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Град
    Екатеринбург, Русия

Проблем със скенер ScanMaker 3880

Та проблема е следния, днеска бях до работата на баща ми да ползвам скенера ме, който обаче нещо се прецака по време на работата. Ремъчето което движи сканиращата глава се върти и чегърта, а самата сканираща част не помръдва, най-много с 2-3 мм. Работата е там, че той още не знае понеже сега се върна в Русия по работа и имам най-много 2 дни да реша проблема, така че ПОМОЩ!

Може би "ремъчето" е за смяна...

Град
    Екатеринбург, Русия
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Може би "ремъчето" е за смяна...
    Едва ли, скенера няма и 6 месеца, а баща ми го ползва изключително рядко.

Другия вариант е нещо по механиката да е заседнало! Ако не разбираш го носи на сервиз, че да не го съсипеш повече от колкото е!

Град
    Екатеринбург, Русия
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Другия вариант е нещо по механиката да е заседнало! Ако не разбираш го носи на сервиз, че да не го съсипеш повече от колкото е!
    Да ама ако го запабят повече от два дни, когато баща ми се върне той трябва да е на мястото си и да работи.

Мега фен Аватара на Chacho
    Риск печели, риск губи. Може да се е разхлабила някоя задвижваща част. Ако не е в гаранция може да го поразръчкаш. Какъв е проблема, ако баща ти разбере, че се е повредил? Такива неща се случват, предполагам ще разбере.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Екатеринбург, Русия
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Риск печели, риск губи. Може да се е разхлабила някоя задвижваща част. Ако не е в гаранция може да го поразръчкаш. Какъв е проблема, ако баща ти разбере, че се е повредил? Такива неща се случват, предполагам ще разбере.
    Проблема е че не е и негов, а на посолството на Русия и е закуп от Русия, докаран е тук и надали ще му зачете някой туг гаранцията поради това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си