- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Заедно ли вечеряте?
Не.
В седмицата максимум два пъти да седнем заедно.
И спря да се върти за миг земята..
Повечето пъти вечеряме заедно.
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Мда. Повечето пъти заедно. Освен, ако някой от родителите ми не закъснее ..
В повечето случаи вечеряме заедно, но някой път примерно мама или татко се прибират много късно или аз и сестра ми излизаме някъде следобед и се прибираме късно вечерта или ядем навън.
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
В повечето случаи, да.
да
вечер ядем заедно;говорим си и гледаме телевизия![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
не вечеряме заедно.
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
В годината най-много 4-ри пъти да седнем заедно на маса. По принцип не може да се изтраем... истинска трагедия.![]()
А иначе един яде навън, втори пред компа, трети у нас, четвърти пропуска...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Винаги се изчакваме.Живея само с мама,тати и брат ми и докато не сме се прибрали и четиримата не се сяда на масата.И в Неделя на обяд също.Много ми е приятно,че сме си създали тази традиция.
всички ядат заедно..без мен.от години не съм сядала на масата да консумирам храна с тях,а ако се случи 1-2 пъти в годината-се изнизвам след 5 минути макс.
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не. Майка ми не вечеря, аз съм вечеряла навън, не ми се яде, това което има или изобщо не спя у нас... Един-два пъти в седмицата се събитаме.
Да,по принцип вечеряме заедно![]()
Обикновено да.
Е понякога, ако някой се е прибрал по-рано и е гладен много ясно, че си яде без да чака другите.
Първоначално написано от billytalent
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Да.![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
ами понякога да.. понякога не различно.
Да
Просто аз
не! не бих го преживяла! както знаете с нашите сме на нож в повечето време, така че аз в моята стая - те в хола!!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..