- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Заедно ли вечеряте?
НЕ! Всеки си яде кой, когато свари! Сабираме се заедно само на празници. Аз по принцип ям много рядко... отивам само за вечеря и предпочитам да съм сам на масата, без някой да ме занимава и разсейва.
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Немога да кажа не живея с наще заедно от 4 години сам сам си на квартирка густо голямо.След нелепия инцидент в който бях в кома,преди 4 години от тогава сам си сам.
[/url]
Pfb-GaminG.ovo.bg
Чуждото мнение след моето погребение ...
Да вечеряме заедно.Но разбира се има случаи, в които някои не се е пробал на време или пък се е наял по-рано.
не.аз се прибирам късно.Понякога ядем заедно с баща ми само.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
[quote="XTREMEFREERIDE"]Винаги се изчакваме.Живея само с мама,тати и брат ми и докато не сме се прибрали и четиримата не се сяда на масата.И в Неделя на обяд също.Много ми е приятно,че сме си създали тази традиция.
И ние сме така. Радвам се , че поне вечерта сме заедно. То през деня всеки с ангажименти , но вечерта сме заедно.![]()
Попринцип да, обаче примерно ако на някой много му се спи, пропуска вечерята.![]()
Ми почти винаги ^^![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
може да се каже.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
господи НЕ!! не бих го преживяла. аз в моята стая, те в хола!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Nie puk vinagi sqdame zaednooo...![]()
-Това е невъзможно-казала причината.
-Това е безразъдство-отбелязъл опитът.
-Това е безполезно-отсякла гордостта.
-Опитай...-прошепнала мечтата.
Нашите ги няма по цял ден.Остава вечерята, а тогава е закон Божий да сядат всички на масата.
Случвало се е да чакаме баща ми до 1-2 часа да се прибере,че да седнем заедно на масата. И все пак у дома никой не яде,когато си поиска.
мн рядко :[
Не следвай път - върви, където няма път и остави следа !!! (:
Вечеряме всички заедно само по празници и като отидем на село.![]()
Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
У нас който, когато е гладен тогава. Много рядко да седнем всички заедно.
Да..
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Не, вечеряме който когато поиска![]()
Заедно си вечеряме.Освен, ако не съм по-докъсно навън.Тогава нашите си вечерят без мен иии понякога, ми оставят храна.
Иначе аз отивам колкото да хапна.И понякога си говорим.(:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не , избягвам да сядам на маса с тях
Все намират за нещо да се чепкат с мен...
Първоначално написано от Misty91
+1
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Единствено по празници.
През останалото време всеки се храни, когато е гладен, и не се съобразява с другите.
You are broken, I can fix you...