- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Заедно ли вечеряте?
Когато съм в София- да,и 4матаА в К-л,с баща ми-не,аз си ям в мойта си стая,той при него
![]()
да заедно![]()
Everything it`s possible !
М да заедно
зависи.. когато съм вкъщи вечерям с всички а когато не съм си вечерят без мен![]()
заедно
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Първоначално написано от shadows92
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
Не всеки яде , когато си реши само по някакви празницивъпреки че би ми харесало да сядаме всички заедно
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
не, мн рядко се случва да се съберем всички
не
Първоначално написано от ImTheBest
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
като бях малка да, сега не ..
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
От както почина баща ми - не. И ми е странно/неудобно/гадно,когато другите се събират да вечерят/обядват/закусват заедно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не, максимум 4-5 пъти в годината да се случи, аз обиквено си мъкна храна в моята стая и там ям, хаха.
амии принциппно да
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Да, да заедно на кукуво лято. Те да ми сготвят не могат, камо ли да ядат с мене. По принцип го правя със сестра ми и дядо ми![]()
Не..![]()
когато те вечерят аз се опитвам да натикам лъжицата в на брат ми устата
![]()
![]()
В повечето пъти да.![]()
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.