- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Заедно ли вечеряте?
не..
и при нас положението е подобно ...Първоначално написано от ameli
, като за Нова Година празнувам с приятели напоследък ... Всеки се храни , когато си поиска в моето семейство ... тъпа работа
+1Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Ами различно. Понякога заедно, понякога сама вечерям докато гледам филм![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Зависи.
Ако баща ми ще се прибира късно, майка го чака, аз си се наяждам и изчезвам, мн мразя да ми се моткат по 15 часа с тва ядене
не си спомням до сега да сме вечеряли всички заедно (освен когато имаме гости) иначе всеки когато му падне си яде
Не, просто знам че ще се скарам с нашите за някоя глупост и ми се губи апетита![]()
поредното объркано хлапе
Не. Всеки яде когато иска и когато е гладен.![]()
I still have feelings...
you are my passion.
+1. И при нас е тей ..Първоначално написано от Lovegood
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ми всяка вечер се събират на масата..аз обаче не съм в много добри отношения с тях и гледам като се прибера да се скатая в мойта стая на спокойствие..а ако ме извикат отивам разпитват ме с кой и къде съм била, отговарям с по една дума,изявам салатата едва ли не за секунди..питат ме "Няма ли да ядеш" отг "Ядох не видя ли" и изчезвам...![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
СъщотоПървоначално написано от billytalent
![]()
![]()
А когато съм гладен тогава ям. Майка ми яде по рано към 8-9 а аз към 10-11
същотоПървоначално написано от theexplorer
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
да или при специални случаиПървоначално написано от ameli
![]()
Мома съм
Просто бъди щастлив..
Събираме се единствено на коледа, бъдни вечер и на нова година през останалото време всеки си яде когато иска
Ядем заедно. С майка ми винаги вечеряме 2-те(по обед е на работа, баща ми не работи в българия, а баба си е на село) То ако не се съберем на вечеря кога през деня? Всеки на работа/училище/навън..
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Заедно вечеряме, защото вечерта е единствената част от деня в която можем да се видим и да си поговорим![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
Да, винаги.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.