- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свещи?
Здравейте!![]()
Размишлявах какъв подарък да подаря на гаджето си за Свети Валентин и ми хрумна, че той адски много си пада по свещи. Всеки ден си палим, но гледам че са му на свършване. Преди 2 месеца бяхме в 1 магазин за свещи и ми мрънкаше как иска да ги изкупи полувината.Според вас добра идея ли е да му подаря свещи и 1 валентинка или е по-добре нещо по-лично? Ако изберете 2рото, то дайте идеи какво според вас е по-добро.
Подари му свещи,ама ги запали,създай романтична атмосфера,купи бонбони и нещо за пиене и готово. Мисля,че ще е доволен.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Абслютно съгласна съм. Мисля, че много ще му хареса.Първоначално написано от SoStarstruck
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Вземи ароматизирани свещи, интересни.. щом харесва защо да му купуваш друго... съгласна съм с другите постове!
Изкарайте си хубаво на празника!![]()
![]()
Lost ! Lost ! Lost !
Мерси!Първоначално написано от armanilove
![]()
Аз смятам да му купя от тези ароматните свещи в патетчетата, които са по 80. Той много обича със зелена ябълка(наистина са божествени), но зеленото не е кой знае колко романтичен цвят, затова към тях ще му купя и с шоколад и ягоди.
Купи червени.. ся вярно мойта млада 14-годишна главица не разбира много от тия неща, но обожавам романтичните свещи туй-онуй и червените ще ви разтопяд.. наистина вземи и шоколад примерно и ягоди... Виждала съм бели свещи и около тях истински канелени пръчици и завързани със нещо като конопено въженце-страхотни са!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Lost ! Lost ! Lost !
Направо ми иде да се запознаем и да ти дойда на гости![]()
Аз все още нямам такива свещи, но си падам по свещите и ароматерапията, както ти.
П.П. За да не е съвсем офтопик - купи някви свещи примерно от тези малките дето са за свещници и разни сувенирчета и ги подреди във формата на сърце някъде.. Само леко да не изпепелите хубавата ти стая, ако сте в нея..![]()
![]()
Lost ! Lost ! Lost !
Eстествено бе .. сладък подарък, а и още повече щом той си ги иска ..![]()
I don`t care .. ;] ..
щом много харесва,това е много добър подаръкКакто казаха запали ги ,създаи романти4на атмосфера,4ервено вино....
амии аз лично не бих подарила свещи, защото ги свързвам с някой умрял човек .... но ако създадеш приятна обстановка с тях + вечеря или нещо подобно ще е много по - добре отколкото просто да му изтърсиш 50 свещи в кутия ..
![]()
Много ме съмнява момичето да има предвид такива свещи.Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
Иначе дискретно ароманитирани свещи, вечеря и предизвикателно облеко..![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
по ще му хареса като изгаснат свещитеПървоначално написано от miss_kiss181
![]()
За контакти...![]()
ми да се екипира с нощно вижданеПървоначално написано от graphicflower
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За контакти...![]()
Първоначално написано от SoStarstruck
Първоначално написано от SoStarstruck
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Щом на него му харесват тези неща и им се кефи купи му такъв подарък.Идеята е да му подариш нещо, на което ще се зарадва.![]()
ами след като толкова много ги харесва подари му!!само внимавайте като се разгорещите .. да не вземете да бутнете свещта и да подпалите чаршафа
![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Хах недей така, че каквито сме пиромани с него и двамата огнена зодия подпалихме 1 кухнята като забравихме тигана с олио на вкючения котлон и отидохме да ядем пържени картофи пред телевизора, както и ч стадион, няколко кофи за боклук, къщата на тате...Първоначално написано от uBuTo
Трагедия!
Днес обикалях по магазините и, понеже не разполагах с много пари реших да му купя 1 голяма червена свещ във формата на сърце + свещник,шоколад и той има едни любими десертчета наречени Касали(бананов мус покрит с шоколад). Та и от тях му взех, както и картичка, която следва да надпиша.![]()
Звучи ми страхотно! Пожелавам ви едно страстно и огнено изкарване!Първоначално написано от graphicflower
![]()
![]()
![]()
Lost ! Lost ! Lost !