.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Свещи?

Свещи?

Здравейте!
    Размишлявах какъв подарък да подаря на гаджето си за Свети Валентин и ми хрумна, че той адски много си пада по свещи. Всеки ден си палим, но гледам че са му на свършване. Преди 2 месеца бяхме в 1 магазин за свещи и ми мрънкаше как иска да ги изкупи полувината. Според вас добра идея ли е да му подаря свещи и 1 валентинка или е по-добре нещо по-лично? Ако изберете 2рото, то дайте идеи какво според вас е по-добро.

Нообче адски много си те обичкам :*

Град
    million miles away (:
    Подари му свещи,ама ги запали,създай романтична атмосфера,купи бонбони и нещо за пиене и готово. Мисля,че ще е доволен.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Подари му свещи,ама ги запали,създай романтична атмосфера,купи бонбони и нещо за пиене и готово. Мисля,че ще е доволен.
    Абслютно съгласна съм. Мисля, че много ще му хареса.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Мерси много!

Вземи ароматизирани свещи, интересни.. щом харесва защо да му купуваш друго... съгласна съм с другите постове!
    Изкарайте си хубаво на празника!
    Lost ! Lost ! Lost !

Цитирай Първоначално написано от armanilove
    Вземи ароматизирани свещи, интересни.. щом харесва защо да му купуваш друго... съгласна съм с другите постове!
    Изкарайте си хубаво на празника!
    Мерси!
    Аз смятам да му купя от тези ароматните свещи в патетчетата, които са по 80. Той много обича със зелена ябълка(наистина са божествени), но зеленото не е кой знае колко романтичен цвят, затова към тях ще му купя и с шоколад и ягоди.

Купи червени.. ся вярно мойта млада 14-годишна главица не разбира много от тия неща, но обожавам романтичните свещи туй-онуй и червените ще ви разтопяд.. наистина вземи и шоколад примерно и ягоди... Виждала съм бели свещи и около тях истински канелени пръчици и завързани със нещо като конопено въженце-страхотни са!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Lost ! Lost ! Lost !

Цитирай Първоначално написано от armanilove
    Купи червени.. ся вярно мойта млада 14-годишна главица не разбира много от тия неща, но обожавам романтичните свещи туй-онуй и червените ще ви разтопяд.. наистина вземи и шоколад примерно и ягоди... Виждала съм бели свещи и около тях истински канелени пръчици и завързани със нещо като конопено въженце-страхотни са!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Да знам ги. Аз много си падам по свещи и ароматерапия и в стата ми е пълно със свещи(ягода, сладолед, шоколад, карамел, лимон, зелена ябълка, вишни, рози, боровинки и още мн. други) както и масла и екстракти. Луда работа.

Направо ми иде да се запознаем и да ти дойда на гости
    Аз все още нямам такива свещи, но си падам по свещите и ароматерапията, както ти.
    П.П. За да не е съвсем офтопик - купи някви свещи примерно от тези малките дето са за свещници и разни сувенирчета и ги подреди във формата на сърце някъде.. Само леко да не изпепелите хубавата ти стая, ако сте в нея..
    Lost ! Lost ! Lost !

Eстествено бе .. сладък подарък, а и още повече щом той си ги иска ..
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    щом много харесва,това е много добър подарък Както казаха запали ги ,създаи романти4на атмосфера,4ервено вино....

амии аз лично не бих подарила свещи, защото ги свързвам с някой умрял човек .. .. но ако създадеш приятна обстановка с тях + вечеря или нещо подобно ще е много по - добре отколкото просто да му изтърсиш 50 свещи в кутия ..

Ами аз лично обмислям да загасим лампата в банята, да запали малко свещи,да влезем във ваната и да пием по нещо и да си се гушкаме и галим-звучи ми добре.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    амии аз лично не бих подарила свещи, защото ги свързвам с някой умрял човек .. .. но ако създадеш приятна обстановка с тях + вечеря или нещо подобно ще е много по - добре отколкото просто да му изтърсиш 50 свещи в кутия ..
    Много ме съмнява момичето да има предвид такива свещи.

Иначе дискретно ароманитирани свещи, вечеря и предизвикателно облеко..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от miss_kiss181
    по ще му хареса като изгаснат свещите
    За контакти...

Цитирай Първоначално написано от EmiKodaTiKaja
    Дали...без свещи няма да може да се наслади напълно на гледката!

Цитирай Първоначално написано от graphicflower
    Цитирай Първоначално написано от EmiKodaTiKaja
    Дали...без свещи няма да може да се наслади напълно на гледката!
    ми да се екипира с нощно виждане
    За контакти...

Град
    Burgas

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Щом на него му харесват тези неща и им се кефи купи му такъв подарък.Идеята е да му подариш нещо, на което ще се зарадва.

ами след като толкова много ги харесва подари му!! само внимавайте като се разгорещите .. да не вземете да бутнете свещта и да подпалите чаршафа
    FUCK-тически не ме интересувате..

Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    ами след като толкова много ги харесва подари му!! само внимавайте като се разгорещите .. да не вземете да бутнете свещта и да подпалите чаршафа
    Хах недей така, че каквито сме пиромани с него и двамата огнена зодия подпалихме 1 кухнята като забравихме тигана с олио на вкючения котлон и отидохме да ядем пържени картофи пред телевизора, както и ч стадион, няколко кофи за боклук, къщата на тате... Трагедия!
    Днес обикалях по магазините и, понеже не разполагах с много пари реших да му купя 1 голяма червена свещ във формата на сърце + свещник,шоколад и той има едни любими десертчета наречени Касали(бананов мус покрит с шоколад). Та и от тях му взех, както и картичка, която следва да надпиша.

Цитирай Първоначално написано от graphicflower
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Хах недей така, че каквито сме пиромани с него и двамата огнена зодия подпалихме 1 кухнята като забравихме тигана с олио на вкючения котлон и отидохме да ядем пържени картофи пред телевизора, както и ч стадион, няколко кофи за боклук, къщата на тате... Трагедия!
    Днес обикалях по магазините и, понеже не разполагах с много пари реших да му купя 1 голяма червена свещ във формата на сърце + свещник,шоколад и той има едни любими десертчета наречени Касали(бананов мус покрит с шоколад). Та и от тях му взех, както и картичка, която следва да надпиша.
    Звучи ми страхотно! Пожелавам ви едно страстно и огнено изкарване!
    Lost ! Lost ! Lost !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си