От аватара ми лиПървоначално написано от TeenSpirit
прекрасен е
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
За съжаление 90% от снимките, които сте пуснали, НЕ СА пин ъп.
+ пин ъп НЕ включва татуси и пиърси.
Нещата, които сте показали са просто смесица от по няколко стила. А на billytalent някой много радикално трябва да й поправи концепцията за пин ъп.
Очаквах темата да бъде интересна, но за съжаление пускате снимки на всяка мацка с татус и очна линия.
Saatana vittu perkele hate crew!
Сладки са, но наистина пиърсингите и татуировките са вповече. Дрехите са хубави, но повечето са в тъмни цветове. Преди се обличах само в тъмни цветове, но ми омръзна и не бих се обличала пак така, някак си скучно ми е вече. Бих могла да взема за пример от прическите, грима и малко от дрехите им, но като цяло стилът им не е за мен. Така като ги гледам отстрани ме радват обаче..![]()
![]()
![]()
забравих да спомена
а какво мислите за красивите реклами с пин ъп дамирисуваните ръчно постери :P
също и черните бански с висока талия![]()
Нз представям си пин ъп дамата живееща в предградията .... с работещ мъж с поне 3 любовницивинаги правеща кексове и торти и пушеща цигари
Има нещо перверзно в този образ
http://imagecache.allposters.com/ima...el-Posters.jpg
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
мн са яки![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
напълно съм съгласна с тебПървоначално написано от Boot
за мен в пин ъп момичето се крие очарователността на 40-те и 50-те, яркото червило, загадъчната еротика, пищните форми, специфичното изражение на лицето, характерните фризури. едно време баба ми имаше карти с изображения на такива момичета и си спомням колко много се възхищавах. а татуировките и пиърсингите явно се явяват някакъв съвременен протич на тази класика, който аз не много разбирам.
по дяволите Ейми и Дита пън ъп ???
От тях лъха женственост... На места толкова натрапчива, че да...
Както каза HexGirl, има нещо перверзно... Явно не случайно най - популярните такива сайтове имат такъв контекст...
За рекламите няма какво да говорим...Невероятни са, те снимките и преди са използвани както казах с комерсиални цели...
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Дита всъщност е съвсем пин ъп.Първоначално написано от Briseis
![]()
Какво ако не pin up... Та точно тя първа ми изниква в съзнанието...Първоначално написано от Boot
Ето едно поучително клипче : http://www.youtube.com/watch?v=zsl_2V9QdNI.Много ми хареса грима тук![]()
Наистина ли си мислиш, че имаш нещо общо с pin up?Първоначално написано от HexGirl
Факт си е, че ХексГъръл на външен вид е провинциална пънкарка (Много харесвам лицето ти, но извинявай, обличаш се потресаващо) и няма нищо общо с пин ъп. Веднъж и Баницата да се е изказала на място![]()
мен ми харесва шалчето ти![]()
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
задължително!благородно ти завиждамдано и аз да си намеря такова да се правим пин ъп
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Винаги,когато се пробвам да си сложа очна линия по-този начин,става само на едното окоПървоначално написано от DevilWish
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ПО ТЕМАТА !!!
е ние сме по темата,мислим как да заприличаме на пин ъп гърли![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Тhe same hierПървоначално написано от billytalent
Винаги се различават малко
![]()
Аз и на едното не мога да я сложаПървоначално написано от DevilWish
![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
не казвам че имам общо а че се придържамПървоначално написано от PinkFloydSound
![]()
което няма нищо общо
мн ясно че ня тръгна с панталонки с талия до циците просто защото няма да ми ходи![]()
Явно темата стана нека плюем хексгърлзабавно
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?