.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    миналата година използвах преса всеки ден и косата ми беше станала суха и безжизнена но от 9 месеца вече не си горя косата и си възвърна "живинката" по-добре не използвайте преса
    Humans need fantasy to be human.

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от ValLoveYa
    миналата година използвах преса всеки ден и косата ми беше станала суха и безжизнена но от 9 месеца вече не си горя косата и си възвърна "живинката" по-добре не използвайте преса
    А може ли да те питам с каква преса си се изправяла просто за инфо. : )

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Ами аз я използвах всеки ден .. съсипах я .. спрях за няколко месеца и сега ми е по - добре!!! Средно положение не знам дали има ..

Супер фен Аватара на sunshine955
    milickata, златна си
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от milickata
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    milickata ще го пробвам това,което сподели
    ммм радвам се ...защото никой друг не съм виждала да използва подобен метод и искам да знам дали само при мен действа...дано не ....надявам се да има резултат
    Вчера го пробвах и наистина косата ми стана много,много права и хубава
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    АКо е професионална и качествена преса използвай си я колкото искаш.
    Лично аз си правя прическа може би веднъж седмично, че и по-рядко и косата ми е по-зле от на тези, които всеки ден си мъчат косите.
    Дори се боядисвам на 3-4 месеца веднъж.. и пак същото.
    От половин година се каня да си взема тривитаминол.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Сега ще ходя да се къпя, така че после сигурно ще пробвам тази тактика, която миличката каза
    Обаче и аз имам един въпрос. . Значи ако сръвниш мен и други момиче и 2 приятелки косите ни са много различни като се изправим.Знам, че е до косъм, но тяхната е просто ужасно права, сякаш е седяла цял ден между 2 горещи плочки.Моята е . . .нз изправена, но никога колкото тяхната.Чак на кичури им се отделя от толкова изправено /аз не искам да ми е на клечки, но да е толкова изправено колкото тяхната/. Направо ме смайват.А и аз всеки ден си играя кичур по кичур да ги изправям.От тези 5-6 см-те кичури. . Не знам защо не става като тяхната :С

Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Сега ще ходя да се къпя, така че после сигурно ще пробвам тази тактика, която миличката каза
    Обаче и аз имам един въпрос. . Значи ако сръвниш мен и други момиче и 2 приятелки косите ни са много различни като се изправим.Знам, че е до косъм, но тяхната е просто ужасно права, сякаш е седяла цял ден между 2 горещи плочки.Моята е . . .нз изправена, но никога колкото тяхната.Чак на кичури им се отделя от толкова изправено /аз не искам да ми е на клечки, но да е толкова изправено колкото тяхната/. Направо ме смайват.А и аз всеки ден си играя кичур по кичур да ги изправям.От тези 5-6 см-те кичури. . Не знам защо не става като тяхната :С
    еми,както каза-до коса си е
    и моята е така,ама кво да се прави :Д
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

milichkata супер идея =D> Аз по принцип не я изправям, но като реша ще се пробвам. Иначе по темата - ако толкова държиш да я изправяш гледай да ти е хубава пресата и 2/3 пъти най-много.

радвам се мацки, че ви допадна моя метод ....billytalent, сподели след това на следващия ден как изглеждаше косата...беше ли отново права или... :P

принцпно косата изгаря, става по - тнка и вяла. започва да цъфти, омазнява се по - бързо и общо взвто доста проблеми може да си докара човек (момиче в случая )

>> аз за изправяне я ползвам 7/7 като на мен нз защо обаче не ми се уврежда
    иначе, за ситни и едри фафлички я позлвам досста по - рядко ; ))
    Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
    ----------------
    sex : ♀

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    радвам се мацки, че ви допадна моя метод ....billytalent, сподели след това на следващия ден как изглеждаше косата...беше ли отново права или... :P
    Определено има ефект,не съм я изправяла тази вечер,само където е супер изнервящ целият процес,но за сега така ще се изпарявм,омръзна ми всеки ден,в повечето случаи и по-два пъти...мерсии
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Мен вчера ме мързеше да се изправям като се изкъпах ,защото без това си седях в къщи, та днес, когато вече не е мокра и/или влажна има ли смисъл да пробвам процедурата или..?

Аз я изправям всеки ден, понеже ми е начупена и не ми харесва. естествено когато няма да ходя навън в оставям да си почине както и през почивните дни, ако ще съм само с гаджето у тях. Принципно редовно и слагам кристали за коса и си правя маска с бадемово масло и яйца и си е перфекта косата.

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Мен вчера ме мързеше да се изправям като се изкъпах ,защото без това си седях в къщи, та днес, когато вече не е мокра и/или влажна има ли смисъл да пробвам процедурата или..?
    Амии нз мацка....но опитай :P

Възможно ли е от пресата да се появи пърхУт??Ако не се правя няколко месеца с преса изчезва и като реша да се направя и след това се изкъпя той се появява...
    If you don't know my name, you can call me your baby ...

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

Raindrops fall from everywhere.

ммм...нз аз за пръв път чувам ....принципно пърхота се дължи на проблемна кожа на скалпа...а пресата не осъществява пряк контакт с него...но пърхот може да се получи в следствие от излагане на голяма топлина или студ, така че явно твоят скалп е по чуствителен....и пърхота може да се дължи на пресата

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от charmy
    Възможно ли е от пресата да се появи пърхУт??Ако не се правя няколко месеца с преса изчезва и като реша да се направя и след това се изкъпя той се появява...
    eдва ли .. не ми се вярва може би си внушаваш
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Цитирай Първоначално написано от pinki
    0
    тва смятах да напиша :Д

Град
    Варна
    малеее в козметика и диети много неща се учили бе

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Определено трябва да пробвам метода на milickata, защото мойта коса е до раменете и е на етажи. Мн е уморително и пагубно вс ден по 15 мин да си оправям косата и да я горя.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    по 0

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Е аз 1 път в седмица я изправям и си мислих, че е много. Но като гледам всички тук разбирам, че е нормално. Няма смисъл да казвам, че е най- добре нито веднъж, ама когато косата ми е много палава какво да направя. . Та и аз ще пробвам метода на миличка, защото виждам ,че действа при много момичета .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си