- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- По колко пъти на седмица е добре да се ползва преса за коса
много се радвам да съм ви полезнаПървоначално написано от Nestlee
...ии макцка да ти кажа мойта коса като цяло много се наелектризира и бързо се начупва/накъдря към краищата, но след въпросния метод
нямам такива проблеми....а пръсна ли и малко лак....2-3 дена с коса не се занимавам за повече от 2 минути (защото се топирам
)
![]()
![]()
![]()
Офф аз съм пристрастена към правите коси и се изправям всеки ден,обаче пресата ми не е хубава и не държи изобщо.. каня се да си взема белисима и се надявам да остана доволна и да намаля поне през два дена изравянето. Много е лошо това ,което си причиняваме,но ако полагаме достатъчно грижи със защитни продукти и маски ,положението няма да е толкова лошо.
Аз от около 1 месец си изправям само бритона, косата ми е ужасно къдрава, за да тръгна да се мъча цялата, то отиде 2 часа. Но като гледам взе да става много сух и като е изправен не седи толкова хубаво..![]()
Трябва да опитам метода ..
![]()
![]()
The one person you need to be is yourself...;]
по възможност най-малко .. около 1 .. 2 пъти..![]()
Първоначално написано от xHARDCANDYx
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
колкото се може по малко, но аз я ползвам около 3/4 пъти и слагам кристали![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
офф.. мама му стара (извинете за израза) абе има такива сигурно поне 20 теми![]()
има търсачка за тая работа бе!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Научих се да забравям незабравими неща!
Мога да кажа НЕ,к0гато iiскам да iiзкрешя ДА!
Има само ако косата ти е леко начупена, примерно моята е права от корените, а в краищата почва да се чупи, и дори някъде по самата дължина. Ноо трябва и балсам или нещо друго към шампоана мисля, че да има ефект. А и не трябва да си лягаш след като си я измила, щото после същия х*йПървоначално написано от UnForgettableDream
, така че няма голям смисъл. ;д
Амии, разбира се , че всички ще кажем че по-добре изобщо да не се използва. Според мен МАХ 2 пъти![]()
milicka, а дали ще стане, ако не я продухам на СТУДЕНА струя
аз искам да ви попитам лак за коса от пресата може ли да се маха с нещо? а аз забелязах,че като си изкъпя пресованата в корените коса и ми мирише после като на изгоряло, отначалото си мислех да не е от шампоана и балсама,но като ги смених установих,че май не е от тях.
по темата-аз до 2 пъти в седмицата вафлички в корените и веднъж изправям краищата. пресата ми пишеше,че е професионална,което значи,че прави як обем,ама иначе не щади косъма и не е керамична.
няма любов