- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- По колко пъти на седмица е добре да се ползва преса за коса
много ми е любопитно .. защото аз специално с права коса много се харесвамм ии изпалзвам пресата доста честичко .... вие как сте в тва отношение ?
стига бее,вчера имаше такава тема![]()
иначе,еми,колкото по-рядко,толкова по-добре![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Еми то изобщо не е добре ...
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Добре е изобщо да не се използва...
Аз използвам два-три пъти. Гледам ако не ходя никъде да не я бутам, че да си почива.
аха .. ами нещо против бърза нацъфтяване... и извинявам се за повтарянето на темата , но нямам време да гледам всички други .. sorry
![]()
^ кристали з коса..
Иначе не е добре да се изправя всеки ден..Най-много 2-3 пъти във седмицата
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Най-много 2 пъти в седмицата трябва да се използва![]()
Най-добре 0 пътиОбаче аз я използвам 7/7
![]()
ммм наистина е най-добре колкто се може по-малко да се използва...то това си е ясно
![]()
![]()
...за радост си открих една техника и от 7 дни в седмицата изправяне ги ограничих до 2
![]()
![]()
![]()
Издай тайнатаПървоначално написано от milickata
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
0 пъти най-добре![]()
Искам да попитам, за да не правя нова тема някой ползвал ли е шампоан за изправяне и има ли ефект. Не ми се вярва да има ефект върху моята коса, но за всеки случай да питам..
+Първоначално написано от Shadowsogirl
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
0![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
xix окей billytalent....нз поне при мен действа на други не съм препоръчвала, а и сама си я установих тази техника, така че не гарантирам
....значи принципно си я мия 2 пъти седмично косата мн рядко 3 и след като я измия непосредствено я изправям....но как?
....след като си я изсуша разделям си косата ест на няколко големи кучура и почвам да я изправям като големите кичури ги разделям на по-малки, до тук нищо специално....и вече по-особеното....след като изправя съответната секция отново със сешоар но този път със студена струя си я продухвам косата и още веднъж минавам същия участък с пресата и косата ми някак си става адски права и не се начупва следващите няколко дни (до следващото измиване)....
мн е готино...ест като лягам си я повдихам косата от врата нагоре и я пускам в/у възглавницата,така че да не се мачка до като спя
![]()
....на сутринта е като току що изправена....а и забелязах, че и влагата даже не успява вече да ми развали косата
![]()
![]()
![]()
![]()
тук няма човек който да не се съгласи....Първоначално написано от magiiito
, но който няма по рождение права коса...а се харесва с таква, трябва да я гори малко
красотата иска жертви....но ест всичко трябва с мярка да е :P
мда.Първоначално написано от milickata
![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
milickata ще го пробвам това,което сподели
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ммм радвам сеПървоначално написано от billytalent
...защото никой друг не съм виждала да използва подобен метод и искам да знам дали само при мен действа...дано не
....надявам се да има резултат
![]()
![]()
milickata то хубаво че е права, но то това направо три пъти се гори..така че не мисля, че е по малко увреждащоза жалост естествено..
Зависи в какво състояние ти е косата. При един-два пъти седмично, не мисля, че има проблем. Но да, най-добре е да не се използва.![]()
Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
Йохан Волфганг Гьоте
Фризьорката ми каза да използвам преса 1 път в седмицата, даже по-малко.![]()
Т.е. 1 път в седмицата, но аз я изправям 2 пъти и понякога и давам 1-2 седмици почивка.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Амии казах че със студена въздушна струя я продухвам (под студена подразбирай мн леко топла)...което не уврежда толкова много,колкото горещата въздушна струя...а и всеки ден пъхането на косата м/у две ужасно нагорещени плочи е доста по травмиращо и пагубно за нея :P от колкото една "тройна атака"Първоначално написано от sladyr4etoo
и след това 3-4 дена да не я пипаш....сешоара според мен в случая просто отнема излишната влага която се задържа м/у косъмчетата и принципно тази влага като се изпарява, по естествен път, косата ти започва да се начупва (поне при мен така става)...искам да кажа, че косата ми определено след интервнцията
на допир не е никак суха....дори е по-жива от преди....защото пресата само 2 пъти я ползвам а не 7 пъти, както преди....да не говорим, че понякога на ден по 2 пъти съм се изправяла, а сега нямам такъв проблем
![]()
![]()
То изобщо не е добре да се използва преса за коса, но аз използвам всеки ден : ). Ако те е страх да не си прецакаш косата, си купи професионална (доста по-добра е от полупрофесионалните). Имам такава и съм много доволна : )Първоначално написано от milichkata22