.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Цитирай Първоначално написано от Nestlee
    Е аз 1 път в седмица я изправям и си мислих, че е много. Но като гледам всички тук разбирам, че е нормално. Няма смисъл да казвам, че е най- добре нито веднъж, ама когато косата ми е много палава какво да направя. . Та и аз ще пробвам метода на миличка, защото виждам ,че действа при много момичета .
    много се радвам да съм ви полезна ...ии макцка да ти кажа мойта коса като цяло много се наелектризира и бързо се начупва/накъдря към краищата, но след въпросния метод нямам такива проблеми....а пръсна ли и малко лак....2-3 дена с коса не се занимавам за повече от 2 минути (защото се топирам )

Офф аз съм пристрастена към правите коси и се изправям всеки ден,обаче пресата ми не е хубава и не държи изобщо.. каня се да си взема белисима и се надявам да остана доволна и да намаля поне през два дена изравянето. Много е лошо това ,което си причиняваме,но ако полагаме достатъчно грижи със защитни продукти и маски ,положението няма да е толкова лошо.

Град
    Русе
    Аз от около 1 месец си изправям само бритона, косата ми е ужасно къдрава, за да тръгна да се мъча цялата, то отиде 2 часа. Но като гледам взе да става много сух и като е изправен не седи толкова хубаво.. Трябва да опитам метода ..
    The one person you need to be is yourself...;]

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    по възможност най-малко .. около 1 .. 2 пъти..

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от xHARDCANDYx
    Еми то изобщо не е добре ...
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

колкото се може по малко, но аз я ползвам около 3/4 пъти и слагам кристали
    Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore

офф.. мама му стара (извинете за израза) абе има такива сигурно поне 20 теми има търсачка за тая работа бе!!!!
    Научих се да забравям незабравими неща!
    Мога да кажа НЕ,к0гато iiскам да iiзкрешя ДА!

Цитирай Първоначално написано от UnForgettableDream
    0 пъти най-добре
    Искам да попитам, за да не правя нова тема някой ползвал ли е шампоан за изправяне и има ли ефект. Не ми се вярва да има ефект върху моята коса, но за всеки случай да питам..
    Има само ако косата ти е леко начупена, примерно моята е права от корените, а в краищата почва да се чупи, и дори някъде по самата дължина. Ноо трябва и балсам или нещо друго към шампоана мисля, че да има ефект. А и не трябва да си лягаш след като си я измила, щото после същия х*й , така че няма голям смисъл. ;д

Амии, разбира се , че всички ще кажем че по-добре изобщо да не се използва. Според мен МАХ 2 пъти

Голям фен Аватара на Sunshin3
    milicka, а дали ще стане, ако не я продухам на СТУДЕНА струя

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    аз искам да ви попитам лак за коса от пресата може ли да се маха с нещо? а аз забелязах,че като си изкъпя пресованата в корените коса и ми мирише после като на изгоряло, отначалото си мислех да не е от шампоана и балсама,но като ги смених установих,че май не е от тях.
    по темата-аз до 2 пъти в седмицата вафлички в корените и веднъж изправям краищата. пресата ми пишеше,че е професионална,което значи,че прави як обем,ама иначе не щади косъма и не е керамична.
    няма любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си