И аз съм много доволна. Имах много големи проблеми с косата.. наистина много големи, ходих по какви ли не доктори, дерматолози; смених почти цялата възможна козметика за коса... лечебна и каквато се сетиш. Купувах си лекарства за няма такива пари и пак нищо. Накрая вече до такава степен се бях отчаяла, че се отказах от каквото и да било решение или по- скоро опит. Но един ден реших все пак да пробвам и някоя домашно забъркана маска и първото, което си взех беше тривитаминола. Косата ми стана 2 пъти по- сгъстена (все пак да уточня, че имах мнооого гъста коса, но от прекаленото третиране всеки ден с преси, маши, лакове; боядисването по 2 пъти на месец и непрестанното миене оредя много), започна да расте много бързо и в момента мога да кажа, че почти никакви проблеми нямам.. не пада кой знае колко, въпреки че аз избягвам да я третирам по какъвто и да е начин, което също много помага, мисля че ефектът и резултатът се дължат изцяло на домашните маски, и най- вече тези с тривитаминола. От години използвам една и съща маска и косата ми не спира да става по- хубава. Ето я и нея:
2 с.л. тривитамонол
1 с.л. стимулант на Икаров
1 с.л. водка
1 жълтък
1 с.л. хининова вода
1 с.л. зехтин
1 с.л. оцет
2 с.л. мед
и хума до леко сгъстяване на маската.
Става голямо количество и често по- голямата част наистина остава неизползвана, но пък не ми пречи и си я правя. Дори и да нямам някоя от съставките, ползвам тези от изброените, които имам.

Надявам се да съм била полезна.