- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Внушение ли е ?
Според вас дали е възможно човек да изпитва много силни чувства към два човека едновременно или е просто някакво внушение ?![]()
Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?
За мама и тате ли става въпрос?![]()
Можеш да харесваш или да бъдеш влюбена в две момчета едновременно.Особено ако си полигамна натура.
Ако питаш мен, всяко чувство е внушение... влюбвания, ревност, болка, възторг... единствено най-обикновените такива са истински.Но, за съжаление, на съвременния човек са наложени други критерии за "чувства", и той не е склонен да им обръща внимание.По разговорному - "филмиране".Затова и, когато филмът свърши, осъзнаваме, че сме излезли от урагана житейски още по-празни, отколкото сме влезли.
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Разкри ме :PПървоначално написано от ScarletBite
Според мен не може..Как може например - да твърдиш,че обичаш гаджето си,а едновременно да обичаш друг/а![]()
..
Просто щом имаш някакви чувства към един човек,към другия е може би някакво "филмиране","привличане" - но не и "обич/любов"![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Бра'о на мен, тогава.Първоначално написано от babyjoinmeindeath
![]()
all day... all night... what the fuck?!
SmilezZz ам знам, че обичам гаджето си ама и другото момче също. Имам чувството, че някога ако се наложи да избирам м/у тях двамата няма да мога да реша, а май натам отиват нещата...![]()
абе харесване,привли4ане и т.н. да,но да оби4а6 двама едновременно![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами тогава седни и си разясни някои неща..Помисли си добре към кого от двамата имаш чувства и бъди с този..Защото не е добре,да си играеш с чувствата на другияПървоначално написано от babyjoinmeindeath
Но по-вероятно е да изпитваш онези "силни чувства" към единия,а към другия просто някакви "симпатии/привличане"
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от babyjoinmeindeath
![]()
Рядко се случва,но все пак е възможно. Получава се,когато двамата се допълват взаимно.,.някак ти се иска,.да ги събереш в едно но е невъзможно ;х това,което те привлича в единия , другия не го притежава и обратното.
Моят съет е да си направиш списък с качествата и отрицателните черти и на единия и на другия човек и да решиш с кой от двамата би бил/а по-щастлив/а
Ohne dich kann ich nicht sein...
Според мен е строго индивидуално...![]()
Трябва сам/сама да си изясниш дали е внушение или е истинско...![]()
Като се замисля, че доскоро се дразнех, че към никой до сега не сам изпитвала такива чувства... а сега двама наведнъй ми дойдоха ...
Майката Природа е кучка !
Не е възможно според мене, но това е лично мое мнение.Ако имаш чувства към двама не е любов, но едва ли е и внушение.Може би просто не знам как да го нарека .. привличане може би.Просто реши кой от двамата ти е по-симпатичен и към кой имаш по силни чувства и бъди с него.Няма смисъл от такива двойнствени работи ..![]()
Първоначално написано от babyjoinmeindeath
Спокойно... Според мен просто трябва да седнеш и да си изясниш какво изпитваш и към кой е по-силно....![]()
Това че няма смисъл от двойнствени работи го знам до болкаПървоначално написано от justonegirlwithonehope
Просто ... знам ли ... постоянно си мисля и за 2-та, прекарвам си винаги страхотно и с 2-та
има тръпка, като лягам да спя единия път сънувам единия после другия ... Чак смешно ми звучи, незнам ... полудявам ли ?
Не, не полудяваш спокойно.Разбирам те, понякога се случват и такива неща в живота, напълно нормално е.Просто искам да ти обясня, че няма смисъл да ги играеш и двамата, защото накрая моеж да останеш от два стола на земята.От тази гледна точка ти го казвам, а и не е чесно спрямо момчетата.Прецени към кой имаш по-силни чувства и кой те прави по-щастлива.Ако не можеш да прецениш рискувай.Ако пък не се получи с избранника ти не се притеснявай, момчета има предостатъчно.Пожелавам ти късмет
ПП: Реши най-добре след Свети Валентин.Виж кой се е потрудил повече да те изненада и т.н.Може би той те обича повече![]()
Е аз сега сам с едното момче, а другото момче наскоро само се опита да ме целуне, а аз изпаднах в паникатака че ме самнява да направи нещо за мен на Св. Валентин, а и той много добре знае, че аз си имам гадже
Щом се е опитал да те целуне е трябвало да му отвърнеш според мен.По този начин щеше да видиш дали чувстваш нещо при целувката.Нали ги знаеш всички онези истории с пеперудките и такива простотии.Колко и абсурдно да звучи до някъде са верни.Ако изпиташ нещо при целувката, значи имаш чувства към момчето ( не говоря за това дали се целува добре или не) Не знам, малко ми е трудно да те посъветвам точно какво да направиш, амаа .. избери по хубавия бе
![]()
Хахахаам пеперудките ги има и с 2-та... А даже като ги гледам и немога да разбера кой е по-красив
леле започвам да се отчайвам, май сам безнадежден случай
Веднъж както си стояхме с единия така един срещу друг оня само като ми каза "искам да те гушна" и пеперудки не ами ... напрао ми идеше да си ударя дупето в тавана от щастиеама и при другия ефекта е същия
Ай сиктир веДай ми снимки аз ще ти кажа кой е по хубавия
![]()
![]()
![]()
Пропуснах да добавя, че ако и двамата са еднакво красиви, можеш единия да го споделиш с мене![]()
Ам... като се замисля... не сам много ревниваможе да ти го давам за през уикендите
![]()
Само тогава ли бе ?![]()
Ам единия за през уикендите, другия за през останалото време. Ето и една положителна страна, че са двама. Yep !![]()