.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Внушение ли е ?

Според вас дали е възможно човек да изпитва много силни чувства към два човека едновременно или е просто някакво внушение ?
    Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    според мен не е възможно

Супер фен Аватара на ScarletBite
    За мама и тате ли става въпрос?

Можеш да харесваш или да бъдеш влюбена в две момчета едновременно.Особено ако си полигамна натура.

Ако питаш мен, всяко чувство е внушение... влюбвания, ревност, болка, възторг... единствено най-обикновените такива са истински.Но, за съжаление, на съвременния човек са наложени други критерии за "чувства", и той не е склонен да им обръща внимание.По разговорному - "филмиране". Затова и, когато филмът свърши, осъзнаваме, че сме излезли от урагана житейски още по-празни, отколкото сме влезли.
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Разкри ме :P

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Според мен не може..Как може например - да твърдиш,че обичаш гаджето си,а едновременно да обичаш друг/а ..
    Просто щом имаш някакви чувства към един човек,към другия е може би някакво "филмиране","привличане" - но не и "обич/любов"
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от babyjoinmeindeath
    Бра'о на мен, тогава.
    all day... all night... what the fuck?!

SmilezZz ам знам, че обичам гаджето си ама и другото момче също. Имам чувството, че някога ако се наложи да избирам м/у тях двамата няма да мога да реша, а май натам отиват нещата...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    абе харесване,привли4ане и т.н. да,но да оби4а6 двама едновременно
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    SmilezZz ам знам, че обичам гаджето си ама и другото момче също. Имам чувството, че някога ако се наложи да избирам м/у тях двамата няма да мога да реша, а май натам отиват нещата...
    Ами тогава седни и си разясни някои неща..Помисли си добре към кого от двамата имаш чувства и бъди с този..Защото не е добре,да си играеш с чувствата на другия

Но по-вероятно е да изпитваш онези "силни чувства" към единия,а към другия просто някакви "симпатии/привличане"
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Burgas

Град
    Пловдив : )
    Рядко се случва,но все пак е възможно. Получава се,когато двамата се допълват взаимно.,.някак ти се иска,.да ги събереш в едно но е невъзможно ;х това,което те привлича в единия , другия не го притежава и обратното.

Моят съет е да си направиш списък с качествата и отрицателните черти и на единия и на другия човек и да решиш с кой от двамата би бил/а по-щастлив/а
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Според мен е строго индивидуално...
    Трябва сам/сама да си изясниш дали е внушение или е истинско...

Като се замисля, че доскоро се дразнех, че към никой до сега не сам изпитвала такива чувства... а сега двама наведнъй ми дойдоха ...
    Майката Природа е кучка !

Не е възможно според мене, но това е лично мое мнение.Ако имаш чувства към двама не е любов, но едва ли е и внушение.Може би просто не знам как да го нарека .. привличане може би.Просто реши кой от двамата ти е по-симпатичен и към кой имаш по силни чувства и бъди с него.Няма смисъл от такива двойнствени работи ..

Като се замисля, че доскоро се дразнех, че към никой до сега не сам изпитвала такива чувства... а сега двама наведнъй ми дойдоха ...
    Майката Природа е кучка !

Спокойно... Според мен просто трябва да седнеш и да си изясниш какво изпитваш и към кой е по-силно....

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Не е възможно според мене, но това е лично мое мнение.Ако имаш чувства към двама не е любов, но едва ли е и внушение.Може би просто не знам как да го нарека .. привличане може би.Просто реши кой от двамата ти е по-симпатичен и към кой имаш по силни чувства и бъди с него.Няма смисъл от такива двойнствени работи ..
    Това че няма смисъл от двойнствени работи го знам до болка Просто ... знам ли ... постоянно си мисля и за 2-та, прекарвам си винаги страхотно и с 2-та има тръпка, като лягам да спя единия път сънувам единия после другия ... Чак смешно ми звучи, незнам ... полудявам ли ?

Не, не полудяваш спокойно.Разбирам те, понякога се случват и такива неща в живота, напълно нормално е.Просто искам да ти обясня, че няма смисъл да ги играеш и двамата, защото накрая моеж да останеш от два стола на земята.От тази гледна точка ти го казвам, а и не е чесно спрямо момчетата.Прецени към кой имаш по-силни чувства и кой те прави по-щастлива.Ако не можеш да прецениш рискувай.Ако пък не се получи с избранника ти не се притеснявай, момчета има предостатъчно.Пожелавам ти късмет

ПП: Реши най-добре след Свети Валентин.Виж кой се е потрудил повече да те изненада и т.н.Може би той те обича повече

Е аз сега сам с едното момче, а другото момче наскоро само се опита да ме целуне, а аз изпаднах в паника така че ме самнява да направи нещо за мен на Св. Валентин, а и той много добре знае, че аз си имам гадже

Щом се е опитал да те целуне е трябвало да му отвърнеш според мен.По този начин щеше да видиш дали чувстваш нещо при целувката.Нали ги знаеш всички онези истории с пеперудките и такива простотии.Колко и абсурдно да звучи до някъде са верни.Ако изпиташ нещо при целувката, значи имаш чувства към момчето ( не говоря за това дали се целува добре или не ) Не знам, малко ми е трудно да те посъветвам точно какво да направиш, амаа .. избери по хубавия бе

Хахаха ам пеперудките ги има и с 2-та... А даже като ги гледам и немога да разбера кой е по-красив леле започвам да се отчайвам, май сам безнадежден случай
    Веднъж както си стояхме с единия така един срещу друг оня само като ми каза "искам да те гушна" и пеперудки не ами ... напрао ми идеше да си ударя дупето в тавана от щастие ама и при другия ефекта е същия

Ай сиктир ве Дай ми снимки аз ще ти кажа кой е по хубавия

Пропуснах да добавя, че ако и двамата са еднакво красиви, можеш единия да го споделиш с мене

Ам... като се замисля... не сам много ревнива може да ти го давам за през уикендите

Само тогава ли бе ?

Ам единия за през уикендите, другия за през останалото време. Ето и една положителна страна, че са двама. Yep !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си