- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Внушение ли е ?
Екстра оферта ми е, повече такива познати като тебе ми трябват![]()
Ще се договорим после само, 4е сега се махам :P
Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?
хухх добре, айде ;d![]()
два човека...зависи,може да ги харесваш и двамата,ама все си мисля,че към единия би трябвало да имаш по-големи чувства.
Просто трябва да си голям идиот,за да имаш чувства към двама човека...това показва,че незнаеш какво искаш следователно просто си тъпа личност.....
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Възможно е да обичаш едновременно двама, но накрая обикновенно разбираш, че поне с единия е било просто влечение или смяташ, че като просто приятел е по-добре.
Според мен всеки човек е абсолютно уникален и на него му трябва друг абсолютно уникален, а няма двама еднакви такива и когато имаш колебания, виждаш кой просто си пасва идеално с теб.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Ммм първо не ме познаваш за да ми казваш дали съм идиот, тъпа личност и т.н., както и аз много добре знам какво искам. А и тоя форум мисля, 4е е за това хората да си пишат проблемите и да получат некой съвет, а не за това някой си да им обеснява колко големи идиоти са и колко тъпи личности са... или се бъркам ?? Мисля, че мнението ти беше излишно !Първоначално написано от AnzaRe
Мисля,че това е възможно, но се случва изключително рядко.Трябва да си привързан/а много към тези хора.Иначе е по - вероятно да е само увлечение..(доста често се оказва така)
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
не мисля че може
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Абсолютна лудница...![]()
И е възможно и не .... зависи от гледната точка на определен човек,но според мен МОЖЕ ...
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
внушение!
FUCK-тически не ме интересувате..