.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Какво ми става...

Виждам се с едно момче, към което имах чувства. Държи се чудесно с мен. Толкова е мил, личи си че изпитва нещо. Нещата се задълбочават, но проблема е, че аз охладнях, а дори не знам защо. Не знам какво изпитвам. Когато го видя с друго момиче ревнувам, а в същото време не мисля, че съм влюбена...

Може би някакво превличане само... Можеш с него, но можеш и без него
    Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    имах съ6ия проблем преди време,накрая осъзнах,4е нямам никакви 4увства към това мом4е,казах му и си останахме приятели
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

И аз бях така преди няма и две седмици.Близо 1 месец се чудих какво да направя, за да разреша проблема, понеже ние и ходехме и ми беше тъпо за него, защото когато сме заедно аз се държа страшно не*бателно, но пък когато не сме заедно и знам, че е на кафе се дразнястрашно много.Накрая реших, че не е честно спрямо него да правя такива "ку*венски номера" . Обясних му как стоят нещата, че грешката не е в него, а в мен и се разделихме с добро, с уговорката, че ако пак почувствам нещо ще му звънна и ще се съберем, понеже не знаел как станало, но наистина се влюбил и би направил всичко.Просто помисли и реши какво да направиш, НЕ ГО НАРАНЯВАЙ !!!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от babyjoinmeindeath
    по-добре му кажи за да не го нараниш

Ами аз не мога да ти кажа точно какво ти става, но . . по-добре остави това момче, ти наистина нямаш чувства към него ! Или поне аз не мисля, че имаш !
    I don`t care .. ;] ..

lol доста познато
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Цитирай Първоначално написано от babyjoinmeindeath
    +
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    и аз съм така...ама не искам да му казвам,че не изпитвам нищо..не искам да го нараня.
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    in y0ur mind ;]
    според мен трябва да му кажеш ама първо му кажи че искаш да си останете приятели .. мен ме лъгаха по същия начин месец и половина и накрая кат ми каза че не е имала нищо към мен от дълго време и аз и казах,че за мен щеше да бъде по-добре да ми го каже в началото
    ~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
    ~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~

Цитирай Първоначално написано от h0usel0ve3r
    според мен трябва да му кажеш ама първо му кажи че искаш да си останете приятели .. мен ме лъгаха по същия начин месец и половина и накрая кат ми каза че не е имала нищо към мен от дълго време и аз и казах,че за мен щеше да бъде по-добре да ми го каже в началото

Супер фен
    Еееех неосъзнати малки момиченца... Пораснете пък тогава се занимавайте с момчета... Иначе ние сме ви били криви хах.. Айде моля ви се

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Shoot yourself.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен
    Пробвай не губиш нещо, а може да се получи нещо

Град
    Таити
    ми започни с простотията "нека си останем приятели" или "не искам да те наранявам ама те приемам само като приятел" Всички момичета си мислят че това действа ама не сме толкова прости ... просто му кажи истината че не искаш да си вече с него че отначало си имала чуства но вече ги няма... кво си седнала да си измисляш оправдания ... закво всички момичета сте такива кучки бе...
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    трябва ти време ,за да си изясниш какво искаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си