.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: Любов ... (САМО ЗА МОМИЧЕТА)

Цитирай Първоначално написано от bori96
    Изобщо не съм на ТИ на тази тема . Не съм имала гадже и моля момичетата да ми помогнат! Как карате някое момче да ви забележи, какво е важно, какво не трябва да се прави. Моля ви помогнете ми!!
    И имам един друг въпрос: С колко по-големи от вас сте ходили?
    ами усмихвам му се,после се опитам да се сближим,ходила съм най-много с 4-5 години по-голям
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

savet1t mi za teb e tozi.. ne se opitvai ad izp1kne6 s1s ne6to i tn. kogato nqkoi te haresa 6te te haresa takava kakvato si a za v1zrastta ne 4e e ot golqmo zna4enie no vnimavai za6toto znae6 kakvo iskat po golemite .. :)

Re: Любов ... (САМО ЗА МОМИЧЕТА)

Изобщо не съм на ТИ на тази тема .
    е 96 .. какво очакваш да си на "ти" имаш толкова много време пред себе си ..

Как карате някое момче да ви забележи, какво е важно, какво не трябва да се прави. Моля ви помогнете ми!!
    Няма как да "накараш" някой да те забележи .. зависи от момчето .. важното е да не се правиш на някоя друга, а да бъдеш себе си! Какво не трябва да правиш .. да му падаш в краката!!!

И имам един друг въпрос: С колко по-големи от вас сте ходили?
    3 години по - голям от мен ..

всичко с времето си! още си на 13 накъде бързаш?? .. а по темата: както казаха и колегите преди мен: ще те хареса само ако си себе си и не се правиш на нещо което не си за да му се харесаш Успех
    FUCK-тически не ме интересувате..

А от толкова голямо значение ли е гримът
    Мразим грим!
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

значи, любовта не единственото хубаво нещо на този свят само да кажа, не знам всъщност защо всички в тийнейджърска възраст се юрват да си търсят половинката. и аз в тва число -.- не е страшно да си нямаш гадже. ще дойде и този момент. dont worry n have fun : )
    REGGAE BOOM <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си