.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Toi zaminava

Toi zaminava

Az sam momi4e na 15 godini i imam ser vrazka ot 1 godina i polovina s mom4e na 18 godini. Sega sled kato savar6va toi zaminava v dr grad za da sledva, tova mi teji mn i me e strah da ne go zagubq. Dali 6te nameri dr po interesni priqteli s koito da se zabavlqva, dali vsi4ko 6te priklu4i sas zaminavaneto mu ili az sama da sloja kraq predi da e zaminal ? Molq vi pomognete mi !

е не го прекратяваи ти преждевременно стойте си заедно до заминаването му (поне)
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от onqtam
    е не го прекратяваи ти преждевременно стойте си заедно до заминаването му (поне)
    съгласна съм!
    Асии <3 , Наннсии <3

ms vse pak

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    II. Права и задължения на потребителите
    1. Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория и с текст на кирилица. Теми и мнения, които нарушават това правило ще бъдат редактирани а след 1-ви Април 2009 ще бъдат изтривани.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си