- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво ще кажее вие?
Моля,моля,искам да коментирате.Държа на вашето мнение.
Харесвам едно момче.....и сега съм убедена,че се е сигурен,че ще му пратя валентинка,понеже в училището ни има такава кутия.Та............реших да не му пращам,защото се прай на голям женкар.Нека да му е за урок.ХАХАХАХА!
и ДА ДОБАВЯ :Д...твърди,че съм му безразлична.
мечтата ти
Ами тогава каква валентинка ще му пращащ бе, ай сиктир.Аман вече от тежкари и женкари.Добре, че си се разубедила, няма никакъв смисъл, нали твърди, че си му безразлична.Според мен може и да има нещо към теб, но иска да се прави на интересен пред приятелите му.Не знам всичко е възможно не го познавам пича, ама няма смисъл да се занимаваш с таквиа.Момчета бол, е*и го и си лягай ! :P
Сори ама тва е тъпа тема.. съжалявам за 30 те секунди дето отделих за да я прочета![]()
Или пращаш или не.. нас кво ни бърка?!![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Не е трудно да отгатне човек..Първоначално написано от ScarletBite
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Не ти личи, авторке.Или послъгваш, или трябва да надраснеш лигавия период.![]()
all day... all night... what the fuck?!
наистинаПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
17 как ви звучи?Първоначално написано от h0usel0ve3r
![]()
Оо,нагоре ..Първоначално написано от ScarletBite
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Първоначално написано от a1a2b3v
Ohne dich kann ich nicht sein...
11-12 по начина на изразяванеПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
)
Твърди, че е на толкова.Първоначално написано от SoStarstruck
![]()
апфф аман от дечица..
17..
30 що ли не е написала..
)
^^ Да ви кажа може и на 17 да е,аз също съм на толкова и имам доста съученички,които се изразяват като 10 годишни.
Спирам със спама.![]()
Едно време ме наричаше твоят ангел..
Казваше,че съм изпратена направо от небето!
Искаше да ме държиш в ръцете си!
Обичах начина по който изглеждаше силен..
Никога не съм искала да си отидеш!!Исках да останеш тук държейки ме!! (h)
Същото положение, само че не твърди, че съм му безразлична, а две момичета скачат по него, за да ме дразниПървоначално написано от igrata
![]()
![]()
![]()
Немога да ти помогна въобще,щом си му безразлична това означава,че нищо няма да стане.
А това с валентиките в котията в даскалото е пълна излагация!![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
А така е*и му майката .. извинете за ужасните простотии, които написах.. не се стърпях
![]()
П.П. безмислена идиотщина ,която прочетох ..![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.