- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дупчици по лицето..
Здравейте, искам да попитам дали някой има дупчици по лицето, останали от пъпки и дали могат поне малко да се заличат?? Ако може какви са продуктите, които трябва да използвам и цена??
доколкото знам никъв шанс![]()
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
нещо ми говори,че това са ви разширените пори..
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ами не знам дали са разширени пори, ама от пъпките остават и по-големите като се гледам отблизо си личат и ако съм без грим е гадно..
Да, разширени пори са.
Значииии... доколкото знам, парата свива порите.Също така на пазара има много продукти с такова действие.Мога да ти препоръчам кремчето на Eucerin от зелената серия.Прави си редовно маски за свиване на порите.Почиствай с ексфолиант всяка сутрин и вечер.Специално за ексфолианти... на L'oreal са добри.Garnier и Clean&Clear стават долу-горе.На Avon са ужасни.Eucerin и Nivea са хубави за отстраняване на грим и себум, но твоя проблем няма да решат...
all day... all night... what the fuck?!
добре,не съм ли добра,а,а![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Ами изглежда аз не знам много добре кое как се казва точно![]()
Дано да се пооправят малко, защото като не се гримирам и се забелязват и е гадно..
![]()
БТВ() пара Разширява порите.затова като ходите на козметик ви правят парна баня,за да може да ви се отворят порите и да ми излезе мръсотията.аз си правя подобни бани за черните точки
иначе за разширени пори (имам под очите,но адскии малко) лек не съм открила досега,но продължавам да търся!
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Haha pylni gluposti! parata RAZSHIRQVA porite!! ledeno studenata voda gi sviva! sorry za latinicataПървоначално написано от ScarletBite
^ да така е
а аз се сетих за такива белези от шарка например??? мисля ,че няма махане на тези дупки..... а разширените пори са съвсем различно нещо
На мен от хумата доста ми се свиха![]()
Освен,че ми изчисти черните точки
![]()
![]()
А като сложиш след това салицилов спирт,в който има аспирин и някакъв крем,преди лягане,на сутринта ефекта е огромен.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ