- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Някой момиче пробвало ли е .. ?
Да забави с няколко дена цикала си ? с какво ? странични ефекти ? Става въпрос за това чее ще се ходи на хижа а приятелката тогава очаква гости ... Май темата не е за тука ама ще рискувам да я пусна![]()
Ахх тииии![]()
Не съм чувал за такова нещо, но това че е в цикъл да не те притеснява много![]()
Всичко е заради начина по който говорим навън и както пишем по скайп Смея да твърдя че в момента по литература (в 10 клас съм) понякога като пишем ЛИС (литературно интерпретативно съчинение) се замислям за правописа на някой думи .... много е гадно ама НА пак пишем както ни паднеПървоначално написано от machoka
Защо да сме неграмотни ? Има научни статии, че сексът по време на цикъл не е вреден, особено ако е към своя край и не тече много. Къде е неграмотността ? на хората им се прави секс, защо да се лишават, при условие че може ?
Едва ли имаше предвид правопис и пънктоация, може би сексуално неграмотниПървоначално написано от Bukmop
![]()
На някои им помага витамин Ц. Аз не съм от тези :Д
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И аз съм чувала за витамин C .. на мене лично ми помага. Друго незнам.;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Цикъла си не пипам,когато на него не му пречи правим секс и в 99.8% от случаите е нямало никакво зацапване на чаршафи,кожи или каквото и да е било.Един път ми дойде по време на секса,но бяха точно две капки,но момчето не се притесни.
Лошото е ,когато заболи по време на секс,това не се преодолява и трябва да спрем.Винаги си имам тампончета,защото ми е неудобно да ме обарва в процеса на любовната игра и да съм с превръзка.Изчаква ме да си махна работите и почваме.
Абе те се трябва да почнат да се пият 4 дена преди датата на която и идва и когато спре да ги пие след 1- 2 дена би трябвало да и дойде цикъла.... обаче после датите на започването на менструацията и ще са с няколко дни по-късно![]()
така че ако тя се съгласи добре ако не ще го правите докто е в цикъл![]()
Кажи и да почне да пие няколко дена преди това витамин C .. по 5 на ден .. на мен ми помага![]()
1. За какъв ви е заради единия секс да се гаврите с организма на момичето?
2. Сексът по време на секс Е опасен, тъй като може да се получи инфекция при момичето. Стой после няколко месеца на сухо, докато тя тича по лекари, защото не можеш да изчакаш да си го начешеш след 5 дни.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Майка ми е предлагала локум да ям за да не ми дойде на морето. Получи ми се и няколкото пъти, които пробвах. И с няколко мои приятелки се получи, само че трябва поне седмица преди да и доиде да яде на ден по 4-5 парченца локум. (Не знам дали е вредно)
чувала съм за витамин C... но съм чувала,че и е вредно да се забавя предомишлено цикъла.
ъъъъъъъъъ...... да...... точно!Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
![]()
![]()
Че е вредно..вредно е ..
Витамин Ц до колкото знам действа на всеки различно.При някои забавя цъкъла,при други го предизвиква,чувала съм също,че на тия които им е обилен го вземат за да намалят количеството.. до организъм си е според мен.Примулут нор също забавят цикъла,пият се 4 дни преди да ти дойде..![]()
Абе кой ви пита дали е вредно или не ? Момчето просто иска да знае с какво може да го забави... та аз съм чувала (не знам дали е вярно), че някои момичета си го забавят с няколко дни като ядат канела, а другото беше няколко дни преди това да пие противозачатъчни ама канелата е по-безвредна..![]()
Еми витамни C но-шапа цетебе с тея хапчета може да го намали малко да и тече по слабо
Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...
Витамин Ц /на мене ми помага/
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥