.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

любовен триъгълник

здравейте на всички

незнам дали има 74343 теми подобни на моята а и не ме интересува особенно сега искам аз да задам въпрос аз да разкажа история а не да чета чуждите така че спестете си го ..

и така моя проблем е следния в моя клас има едно момче което много ми допада класа е нов .. от начало не се имахме и той харесваше едно друго момиче от класа с което в последствие сатахме близки приятелки .. те дори не ходеха излизали са 1 2 пъти и нищо друго .. и понеже тя сега много го харесва и постоянно се върти около него но той по всевъзможен начин я отблъсква всеки час сяда до мен казва ми колко му е приятна компанията ми и как иска да се сближим много повече .. но днес тази моя "приятелка" ми заяви че той се занимавал с мен само и само да я дразни а той отричаше сценката се разигра пред целия клас стана ми много гадно и се прибрах у нас .. когато той дойде в скайп започна да ми пише че не е вярно и какво ли още не .. а и най-добрата ми приятелка която е постоянно с него ми каза същтото .. аз не им вярвах .. и следобяд се напих много писах му смс че съм пияна а той ми звънна и ми каза да спя .. след това му писах че наистина го обичам и че съжалявам .. Как мислите добре ли съм постъпила ? що за приятелка може да ми е такова момиче което ме лъже ? и какво да правя оттук нататък с това момче
    на подщи 16 съм благодаря на всички които ще отделят време и съжалявам ако има грешки някаде

Re: любовен триъгълник

Поведението ти ми се струва малко инфантилно . . от какъв зор си се напивала бе момиче? Нямам думи . . нещо започвате да се побърквате по тия момчета .. и драматизирате прекалено понякога . .
    Мъжки на тоя свят колкото искаш . .
    I don`t care .. ;] ..

1во Няма да ти е излишно да прочетеш, която и да е друга тема за да видиш, че в българския език има препинателни знаци и главни букви.
    2ро Никой от нас не познава въпросните хора за да ти каже кой е лъжеца, лицемера и т.н. Ти си имаш избор да вярваш, на когото искаш. Ако искаш съвет, потърси го от някой близък човек, който по-добре познава характерите на хората.
    3то Алкохола няма да ти реши проблемите, не се излагай с подобни изцепки.

Re: любовен триъгълник

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Поведението ти ми се струва малко инфантилно . . от какъв зор си се напивала бе момиче? Нямам думи . . нещо започвате да се побърквате по тия момчета .. и драматизирате прекалено понякога . .
    Мъжки на тоя свят колкото искаш . .
    знам че е тъпо и какво ли още не но не питах товаа

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Сериозно ли си на почти 16?

Доста... объркана и неграмотно написана история.

Приятелката ти го харесва и ревнува от теб, това ти е ясно, нали? Ако двамата с това момче се харесвате - бъдете заедно.
    Ти си там, ти виждаш, ти усещаш - вярвай на този на когото прецениш, че може.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от Scepticism
    1во Няма да ти е излишно да прочетеш, която и да е друга тема за да видиш, че в българския език има препинателни знаци и главни букви.
    2ро Никой от нас не познава въпросните хора за да ти каже кой е лъжеца, лицемера и т.н. Ти си имаш избор да вярваш, на когото искаш. Ако искаш съвет, потърси го от някой близък човек, който по-добре познава характерите на хората.
    3то Алкохола няма да ти реши проблемите, не се излагай с подобни изцепки.
    знам какво има в българския език просто ме мързи за ги търся из иначе новата ми клавиатураа .. а и не мисля че тва е от голямо занчение

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Сериозно ли си на почти 16?

Доста... объркана и неграмотно написана история.

Приятелката ти го харесва и ревнува от теб, това ти е ясно, нали? Ако двамата с това момче се харесвате - бъдете заедно.
    Ти си там, ти виждаш, ти усещаш - вярвай на този на когото прецениш, че може.
    обясних вече защо е неграмотно написана .. престанете всички да гледате кой как пише това е в интернет а и човек не е безгрешен .. и вие правите грешки и да на подщи 16 съм

Град
    Ивагакуре
    Пхах..ама ти наистина ли си на 16 ?
    Ами мога да ти кажа ,че освен стила ти на писане , начина , по който разсъждаваш е равен на начина , по който разсъждава една 12 годишна пикла..

П.П.ако толкова държиш на твоята "бфф" обясни й как стоят нещата ,ако е разбрана ,ще схване.Инак .. тичкай при момчето..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    добре че не е любовен паралелепипед, че тогава щеше да стане лошо..

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    добре че не е любовен паралелепипед, че тогава щеше да стане лошо..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

бе остави ги тези гаджета...отиди шибни 2 ракии и толкоз...
    Сега ако трябва да ти отговоря сериозно...според мен наистина тази "приятелка" ти го е казала за да се отдръпнеш от момчето, за да може тя да го открадне така да се каже. Не знам дали е така, но това ми е мнението.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ако наистина го харесваш-опитай се да бъдеш с него.Тази твоя приятелка ми се струва,че не е толкова "добра" за каквато се пише и затова внимавай с нея Иначе-късмет!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    не ти е приятелка тая мисля,че вече си го разбрала,а иначе тя създава интрига и ти и се връзваш,момчето може наистина да те харесва,а ти си много зле,как си могла да се напиеш заради такава простотия
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

За Бога..знам,че нямаш нужда да те нападат точно сега,но къде ти е бил акъла да се напиваш о.О Макар че подхождам със съмнение към тфа но нвм.
    Та..заебавай приятелката.Станали сте приятелки,защото е видяла,че се върти около теб..а пък дори и да не е така очевидно ревнува и е супер тъпо това,което става.Ако ти е истинска приятелка,каквото и да стане между вас с тфа момче ще те разбере и няма да стои на пътя ви,знаеки че така и ти и той ще сте щастливи.Друг е въпросът дали иззобщо той изпитва някакви чувства към теб,защото,както ти каза, едва сега започвате да се опознавате.

Между другото аз голям проблем,какъвто ти описваш,не виждам,нооо...
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    а така, напивайте се следобед, така към два, два и половина

иначе по темата - бий тая другата и три майорни терци

хахах, честито, имаме тема за нов турски сериал по НОВА
    един искрен разговор с момъка насаме спестява толко неща...
    REGGAE BOOM <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си