- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- любовен триъгълник
здравейте на всички![]()
незнам дали има 74343 теми подобни на моята а и не ме интересува особенно сега искам аз да задам въпрос аз да разкажа история а не да чета чуждите така че спестете си го ..
и така моя проблем е следния в моя клас има едно момче което много ми допада класа е нов .. от начало не се имахме и той харесваше едно друго момиче от класа с което в последствие сатахме близки приятелки .. те дори не ходеха излизали са 1 2 пъти и нищо друго .. и понеже тя сега много го харесва и постоянно се върти около него но той по всевъзможен начин я отблъсква всеки час сяда до мен казва ми колко му е приятна компанията ми и как иска да се сближим много повече .. но днес тази моя "приятелка" ми заяви че той се занимавал с мен само и само да я дразни а той отричаше сценката се разигра пред целия клас стана ми много гадно и се прибрах у нас .. когато той дойде в скайп започна да ми пише че не е вярно и какво ли още не .. а и най-добрата ми приятелка която е постоянно с него ми каза същтото .. аз не им вярвах .. и следобяд се напих много писах му смс че съм пияна а той ми звънна и ми каза да спя .. след това му писах че наистина го обичам и че съжалявам .. Как мислите добре ли съм постъпила ? що за приятелка може да ми е такова момиче което ме лъже ? и какво да правя оттук нататък с това момче
на подщи 16 съм благодаря на всички които ще отделят време и съжалявам ако има грешки някаде![]()
![]()