- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той не е такъв..
Здравейте, значи
имах тежка любовна раздяла / много рев и сълзи/.
Тъкмо се съвзех, като в живота ми влезе нов човек и това е момче 4 години по-голям от мен, защото аз съм на 13, той на 17.
Значи с негова помощ преживях всичко.Може да ви се стори, че на 13 години не можеш да си влюбен, но тогава любовта е най-истинска.
И говорихме си с въпросното момче по телефона, скайпа.
И когато казах на нашите за него в първия момент не го приеха и ми забраниха да се чуваме, защото бил много голям имали сме различни гледни точки за живота.Напълно разбирам, че нашите искат да ме предпазят, то той не е такъв.Той ми говори за училище, баскетбол, игри, компютри.Никога не е казал някаква обидна дума или мръсотия.Държи се толкова добре с мен.Не прилича на типично 17-годишно момче.
Страшно възпитан е и има чудесно семейство.
Та въпросът е там, че той е единствения човек, които успя да отвлече вниманието ми от бившото ми гадже.След два дни, нашите ми съобщиха, че мога да излизам с него в мола, по центъра. Да бъдем приятели, но нищо повече.Мога да му бъда приятелка всъщност аз това искам, но той ми каза, че е влюбен в мен.
П.С - по развита съм от типично 13 годишно момиче. Смисъл, че не съм 1.20 играеща с барбита. Но винаги съм държала на себе си. Просто уважавам себе си. С големи принципи съм. Но ако се влюбя и аз в него..? Нашите няма да ми дадат да го виждам и ще е гадно..
От това се страхувам. А колкото до секса, той е казвал, че не ме харесва заради секс или други истории.А просто, защото държа на себе си и не пия или пуша.. Харесвал ме, защото съм различна.
Той казва, че не е правил секс и не иска. Аз също не искам, тъй, че това не ме притеснява. Как да ви го кажа, чувствам го толкова близък, но знам, че ще се влюбя в него и тогава няма да е хубаво.
Ще ме разберат ли нашите и изобщо права ли съм ?
Мола ви дайте ми съвет ..
Ne poznawam chowek ,koito me obicha