- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг студиа в Русе ??
Ей,приятели,някой от вас да знае пиърсинг студио в Русе освен На Тъмно ... ? Мн съм се нахъсал да си пробия ухото ама съм чувал лоши отзиви за На Тъмно .. Някой може л ида ми помогне ? Ааа и да ме светнете за цената ако може![]()
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
Какво си чувал за На Тъмно? Иначе и аз за друго място не знам, въпреки че съм сигурна че има доста.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ние с една приятелка отидохме в "На тъмно"..Работят си както трябва..професионално и си разбират от работатаПоне аз останах с такива впечатления..
Иначе съм чувала,че и някъде в центъра имало - но досега не съм срещала![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ок то се видя,че На Тъмно ще ходя .. можете ли да ме светнете за сумата ... искам да ми пробият ухото и да си избера някоя яка обеца .. мерси предварително
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
Ухото и с пистолет в някоя болница или козметичен салон могат да ти го пробият.![]()
Ако е за обикновена дупка (на мекичкото дето е) за какво ти е да ходиш чак в На тъмно. Аз съм от Русе и си пробих в един салон в Дружбите миналата година и беше 5 лв.
В На Тъмно имат доста видове обеци и има някой много забавни =]
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
ем на галка също пробиват и има още много места... аз ще ходя другия месец на центъра ама незнам как се казва студиото... не е "На ТъмнО"