- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Защо Бог желае ние да убиваме?
регистриран съм в народна и софийска, знам как изглежда книга уверявам те.Нужно ли е ние да ти вадим информацията, която е навсякъде? Всеки идва и поства всякакви пропити с невежество коментари и очаква някой да бъде "затапен" (понеже това ви е целта на повечето тук :Р ).
Поразрови се у нета, прочети една-три статии по въпроса. Регистрирай се в библиотека, виж и помириши какво е това нещо "книга". Както гореспоменах, или искаш да знаеш или не. Ти явно не искаш. Каквото и да ти напишат, все няма да го асимилираш по простата причина, че не искаш :Р. Има специални сайтове за идио...ъъъ... хора като теб, където спокойно можете да си чешете езиците, мисля, че това искаше да каже коуегата солус. Със здраве
после- не, не искам да си чеша езика, а да уточня за себе си щото ми е интересно-толкова.
това, което не разбирам е що се надървихте всички след като казах че питам не какво е мислел бог за цялата работа а какво е логичното на това да се награди човек който не е сигурен че бог ще съживи детето му и въпреки това се навив да го утрепе от раз
просто не ми се връзва с целия морал на библията па вие като почнахте- тъп съм неък съм грозен съм....
ми прави сте кво да кажа ма изобщо не ми отговаря на простия въпрос.
ако спрете само да левитирате около него а дадете ясен отговор ще кажа благодаря и тва е пуууууу аман от хейтъри начи![]()